• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: A.K.

03.06.2024

06:08

"Grobari" ovo Dragiću neće oprostiti! Otkrio za koga navija i zašto nije došao u Partizan

AP/Photo

Košarka

"Grobari" ovo Dragiću neće oprostiti! Otkrio za koga navija i zašto nije došao u Partizan

Podeli vest

Legendarni plejmejker Goran Dragić otkrio je zašto prošle sezone nije došao u Partizan.

Goran Dragić je završio karijeru, a tačku će staviti oproštajnom utakmicom 25. avgusta u dvorani Stožice u Ljubljani. Za njega su se interesovali brojni evroligaški klubovi među kojima je bio i Partizan.

Prošle godine je viđen na utakmici između Partizana i Cedevita Olimpije, što je dodatno podgrejalo nadu navijača crno-belih. Goran Dragić je u razgovoru za Sportal otkrio da su crno-beli poslali ponudu njegovom agentu.

- Mene niko nije zvanično, nego mog agenta Radeta, tako da su zvali Real Madrid, Armani, onda je u pitanju bio Partizan, imao sam i poziv Sanija Bećirovića iz Panatinaikosa, ali ja sam nekako odlučio da ne mogu da napustim decu, ona mi žive u Majamiju - rekao je između ostalog nekadašnji plejmejker Majamija i Čikaga.

Foto: AP PHOTO

Goran Dragić navija i za Zvezdu i za Partizan

 

Priznaje i da su navijačke strasti podeljene, navija i za Zvezdu i za Partizan.

- Znaš šta, u mojoj familiji striko navija za Zvezdu, "delija" je, a moj ćale je "grobar", partizanovac. Pa onda moj kum Rašo Nesterović, i on je "grobar", tako da nekako levo-desno... Ali ja ću da odgovorim diplomatski, reći Union Olimpija, da mogu da se vratim kući, da mogu da sedim sa svakim. Oba kluba su mi draga, uvek kad sam igrao protiv Zvezde ili Partizana, to je bio neki neverovatan osećaj, ali to je bilo kad sam igrao za Slovan, za Olimpiju, tako da to je to - rekao je Dragić.


Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

sledeća vest

Vesti

TV

Hronika

"Tu utehe nema": Mirjana je jedina preživela nesreću u Raškoj, njeni jauci kidaju dušu na komade
Hronika

"Tu utehe nema": Mirjana je jedina preživela nesreću u Raškoj, njeni jauci kidaju dušu na komade

Tragedija koja je zadesila porodicu Lazović i njihovu komšinicu Dijanu Kutlačić duboko je potresla zajednicu kod Raške. U prošlu subotu popodne, dok su se pripremali da krenu na sabor povodom praznika Mala Gospojina u manastir Studenica, doživeli su stravičnu saobraćajnu nesreću. Jedina preživela je Mirjana Lazović Bugarić, majka troje poginule dece i supruga Danijela.

28.09.2024

16:10

JOŠ Hronika VESTI

Planeta

Zabava

Magazin

JOŠ Magazin VESTI

Džet set

Srbija