• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: M. G.

09.06.2024

10:34

Pešić se oglasio povodom Jokića: Smeta mi jedna stvar (VIDEO)

Starsportphoto

Košarka

Pešić se oglasio povodom Jokića: Smeta mi jedna stvar (VIDEO)

Podeli vest

Selektor košarkaške reprezentacije Srbije Svetislav Pešić još jednom se oglasio povodom Nikole Jokića, koji još uvek nije odlučio da li će igrati na Olimpijskim igrama u Parizu krajem jula i početkom avgusta.

Pešić je gostovao u podkastu "Politike" i govorio je o brojnim temama, a jedna od najvažnijih koja interesuje naciju je da li je trostruki MVP doneo odluku da li će biti deo nacionalnog tima ovog leta ili ne.

Popularni Kari je tom prilikom upitan da li mu smeta što se gotovo svakog leta susreće sa pitanjem hoće li Jokić igrati. Selektor je već imao spreman odgovor na to.

Više mi ne smeta, sad kažem zovite ga pa ga pitajte. Što se tiče Nikole Jokića, meni jedino smeta što ne pitaju za ostale. Samo učešće Nikole Jokića sigurno da znači, u svakom smislu. I sa aspekta individualnog kvaliteta i sa aspekta ličnosti kakav je Jokić, jer ja kada kažem da je Jokić bolji momak nego što je igrač, oni svi padaju u nesvest. Kao, ti se udvaraš Jokiću. Naravno da se udvaram, jer želim to da istaknem - ističe Pešić.

Što se tiče Jokića, on je u prethodnih nekoliko dana uživao na raftingu na Tari. Brojni navijači u strahu su da će i ovog puta odbiti poziv u nacionalni tim i da će preskočiti i Olimpijske igre, dok drugi, ipak, veruju da koristi slobodno vreme do početka priprema i da će biti na raspolaganju selektoru.


Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

sledeća vest

Vesti

Vesić otvorio hangar avio kompanije "Prince Aviation" (FOTO)
Politika

Vesić otvorio hangar avio kompanije "Prince Aviation" (FOTO)

Ministar građevinarstva, saobraćaja i infrastrukture Goran Vesić otvorio je večeras hangar avio kompanije "Prince Aviation" uz poruku da je to važno za razvoj srpskog vazduhoplovstva i avio industrije, a događaju je između ostalih prisustvovao ambasador SAD u Srbiji Kristofer Hil.

27.09.2024

22:40

TV

Hronika

JOŠ Hronika VESTI

Planeta

Zabava

Magazin

JOŠ Magazin VESTI

Džet set

Srbija