• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Izvor: S. M.

18.08.2024

12:35

Kalinić se sprema za reprezentaciju? Pogledajte kako blista u rodnom kraju (VIDEO)

Tik tok video printscreen

Košarka

Kalinić se sprema za reprezentaciju? Pogledajte kako blista u rodnom kraju (VIDEO)

Podeli vest

Srpski košarkaš Nikola Kalinić igrao je basket u rodnoj Subotici, a fanovi komentarišu da bi mogao da zaigra za basket 3x3 reprezentaciju Srbiju.

Na društvenim mrežama osvanuo je snimak kako novi košarkaš Crvene zvezde igra u svom rodnom gradu Subotici, u naselju Aleksandrovo, igra basket sa momcima iz kraja.

Sprema se popularni Kalina za novu sezonu i odmara sa porodicom, ali ono što je mnogima zapalo za oko je da bi mogao da igra za basket reprezentaciju.

"Čekamo ga u 3x3 reprezentaciji", "Baš je dobar šteta što ne igra profesionalno", samo su neki od komentara, a u videu ispod možete pogledati da li su u pravu.

@basketica_u_kraju Nikola Kalinić na basketu u svom rodnom kraju Aleksandrovo u Subotici #basketicaukraju #kosarka #nikolakalinic ♬ original sound - basketica_u_kraju

Kalinić je ovog leta treći put potpisao ugovor sa crveno-belima, a prethodno je igrao u Barseloni.

Svojevremeno je igrao i za košarkašku reprezentaciju Srbije sa kojom je osvojio srebrne medalje na Olimpijskim igrama i Svetskom prvenstvu, a od dresa nacionalnog tima orpostio se pre dve godine kada je zaigrao na Evrobasketu.

 

 

 


Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

sledeća vest

Vesti

TV

Hronika

JOŠ Hronika VESTI

Planeta

Zabava

Magazin

Imate grčeve u nogama? Evo šta može da vam pomogne
Zdravlje

Imate grčeve u nogama? Evo šta može da vam pomogne

Ako ste primetili da vas često "hvataju" grčevi u nogama, ne brinite se, jer je ovaj problem mnogo češći leti. Grčevi se, kako objašnjavaju fizioterapeuti, javljaju usled dehidratacije, gubitka elektrolita zbog znojenja, dugog sedenja, pa samim tim i zbog loše arterijske ili venske cirkulacije.

18.08.2024

10:00

JOŠ Magazin VESTI

Džet set

Srbija