• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: M.V.

17.08.2024

19:20

Partizanov kapitalac krenuo za Beograd! Amerikanac stiže na "simfoniju"!

EPA

Partizan

Partizanov kapitalac krenuo za Beograd! Amerikanac stiže na "simfoniju"!

Podeli vest

Američki košarkaš Brendon Dejvis (33) podelio je sliku na društvenoj mreži Instagram na kojoj se oprašta od Sjedinjenih Američkih Država, a pretpostavlja se da je krenuo u Beograd.

Iskusni krilni centar jedan je od mnogih pojačanja koje crno-beli nisu ozvaničili, ali su već viđeni u klubu. Ovom objavom, nekadašnji igrač Armanija samo je "podgrejao" te glasine.

Dejvis je krenuo put srpske prestonice kako bi u ponedeljak bio zvanično predstavljen na posebnoj manifestaciji, takozvanoj "crno-beloj simfoniji".

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by @pbg.news

On je objavio sliku na kojoj se oprašta od Sjedinjenih Američkih Država i svoje ćerkice "do sledeće godine", a dobro obaveštena stranica o zbivanjima u Humskoj, "Pbg njuz" je saopštila da je destinacija Beograd.

Podsećamo, isti portal je ranije objavio da je Dejvis sa "parnim valjkom" potpisao dvogodišnju saradnju.

Foto: AP/Photo

Dejvis dok je nastupao za Armani

Momak rodom iz Filadelfije mora da odmeni Zeka Ledeja, koji je ovog leta napustio Partizan i vratio se u Armani.

Situacija Bruna Kabokla i dalje nije razrešena, pa još uvek nije poznato ko će sa Dejvisom činiti centarsku liniju viceprvaka Srbije i regiona.

Što se sjajnog Brendona tiče, on je prošle sezone predvodio Valensiju kao najbolji igrač sa prosekom od 11 poena i četiri skoka u Evroligi, a u trci za njegov potpis dugo se pominjala i Crvena zvezda.


Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

sledeća vest

Vesti

Novinarka otkrila pakleni plan! Cilj Zapada je da se oslabi vlast kako bi lakše uticala na nju (VIDEO)
Politika

Novinarka otkrila pakleni plan! Cilj Zapada je da se oslabi vlast kako bi lakše uticala na nju (VIDEO)

Detaljna analiza koju je sprovelo Ministarstvo odbrane Kine pod nazivom "Nacionalna zadužbina za demokratiju: šta je to i šta radi" otkriva da se organizacija NED dugo bavila režiranjem državne vlasti u drugim zemljama, mešanjem u unutrašnje stvari drugih zemalja, podsticanjem podela i konfrontacije, zavaravanjem javnog mnjenja i vršenjem ideološke infiltracije, sve pod izgovorom promovisanja "demokratije"

17.08.2024

19:08

TV

Hronika

JOŠ Hronika VESTI

Planeta

Magazin

JOŠ Magazin VESTI

Džet set

Srbija