• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: M. V.

17.08.2024

18:31

Ibrahimović u svom stilu: Ja određujem kada se završava prelazni rok!

EPA

Fudbal

Ibrahimović u svom stilu: Ja određujem kada se završava prelazni rok!

Podeli vest

Prelazni rok se završava kada ja to kažem, imamo još vremena , poručio je sportski direktor Milana Zlatan Ibrahimović.

Nekada proslavljeni golgeter ove sezone debituje u ulozi funkcionera, ali ga to ne sprečava u davanju izjava kao tokom igračke karijere.

Popularni Ibra govorio je na predstavljanju najnovijeg pojačanja "roso-nera" Jusufa Fofane i osvrnuo se na prelazni rok u italijanskoj Seriji A koja traje do 30. avgusta.

Foto: AP/Photo

Ibrahimović u dresu Milana

Trenutno smo na šestom danu od sedam za kreiranje novog Milan. Prelazni rok se završava kada ja to kažem. Tražili smo veznog fudbalera koji će održavati balans ekipe. Fofana je kompletan igrač, koji ume da probije linije rivala, kao i da postigne gol. Bili su dugi pregovori, ali je najvažnije da je Fofana sada sa nama. Doveli smo kičmu za naš tim, stvarno nam se dopada njegov profil i sada je na treneru da izvuče najbolje od njega - rekao je Zlatan.

Milan je do sada, osim Francuza, ozvaničio dolaske Strahinje Pavlovića, Alvara Morate i Emersona Rojala, ali je pred upravom kluba i težak posao produženja ugovora sa igračima koji su na izlaznim vratima.

Foto: EPA

Strahinja Pavlović

Naravno, u centru pažnje su Majk Manjan i Teo Ernandez. Ibrahimović umiruje navijače i poručuje da oko dogovora sa pomenutim dvojcem neće biti problema.

U pregovorima smo. Sve je pod kontrolom, sve je ok. Mi znamo šta želimo od njih i oni znaju šta žele od nas. Dogovor bi mogao da bude postignut za minut, možda nešto malo duže, ali sve će biti u redu - mirno je objasnio bivši reprezentativac Švedske.


Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

sledeća vest

Vesti

Novinarka otkrila pakleni plan! Cilj Zapada je da se oslabi vlast kako bi lakše uticala na nju (VIDEO)
Politika

Novinarka otkrila pakleni plan! Cilj Zapada je da se oslabi vlast kako bi lakše uticala na nju (VIDEO)

Detaljna analiza koju je sprovelo Ministarstvo odbrane Kine pod nazivom "Nacionalna zadužbina za demokratiju: šta je to i šta radi" otkriva da se organizacija NED dugo bavila režiranjem državne vlasti u drugim zemljama, mešanjem u unutrašnje stvari drugih zemalja, podsticanjem podela i konfrontacije, zavaravanjem javnog mnjenja i vršenjem ideološke infiltracije, sve pod izgovorom promovisanja "demokratije"

17.08.2024

19:08

TV

Hronika

JOŠ Hronika VESTI

Planeta

Magazin

JOŠ Magazin VESTI

Džet set

Srbija