• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: M. V.

17.08.2024

18:51

Jokić ne voli samo konje! Najbolji košarkaš sveta na ruci "šeta" bogastvo!

AP/Photo

Košarka

Jokić ne voli samo konje! Najbolji košarkaš sveta na ruci "šeta" bogastvo!

Podeli vest

Ako ste mislili da Nikola Jokić voli samo konje, prevarili ste se! Najbolji košarkaš sveta viđen kako nosi poznati sat koji se procenjuje na čak 70.000 evra!

Centar Denver Nagetsa je pre dve godine potpisao takozvani "supermaks" ugovor u NBA ligi koji će mu doneti oko 276 miliona dolara za pet godina.

Skromni momak iz Sombora je odmah počeo sa ulaganjima u rodni grad i sopstvenu ergelu konja, a viđen je u javnosti i u izuzetno privlačnim četvorotočkašima. Ipak, nikada nije dovođen u vezu sa skupim nakitom, barem do sada.

Foto: Printscreen You Tube

Sat Nikole Jokića

Dok se kao gost na svadbi Nemanje Danbubića i Katarine Lazović sjajno provodio, stručnjaci su uočili da na ruci nosi jako prefinjen sat.

Radi se o modelu "Audemars - Piguet Royal Oak", kome je cena na tržištu tričavih 73.000 evra!

Hronograf je izrađen u roze zlatu, prečnika 41 milimetar sa crnim brojčanikom. Popularni Džoker je u najjačoj ligi sveta poznat po dolascima na utakmice u otmenim odelima i košuljama, pa je sat gotovo obavezan modni detalj.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Sat na Ruci (@sat_na_ruci)

Više puta se pojavljivao u dvoranama širom Sjedinjenih Američkih Država sa "Roleksom", "Hublotom" i "Kartijeom", ali je ovoga puta posegnuo za "posebnom vitrinom".

 

 


Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

sledeća vest

Vesti

Novinarka otkrila pakleni plan! Cilj Zapada je da se oslabi vlast kako bi lakše uticala na nju (VIDEO)
Politika

Novinarka otkrila pakleni plan! Cilj Zapada je da se oslabi vlast kako bi lakše uticala na nju (VIDEO)

Detaljna analiza koju je sprovelo Ministarstvo odbrane Kine pod nazivom "Nacionalna zadužbina za demokratiju: šta je to i šta radi" otkriva da se organizacija NED dugo bavila režiranjem državne vlasti u drugim zemljama, mešanjem u unutrašnje stvari drugih zemalja, podsticanjem podela i konfrontacije, zavaravanjem javnog mnjenja i vršenjem ideološke infiltracije, sve pod izgovorom promovisanja "demokratije"

17.08.2024

19:08

TV

Hronika

JOŠ Hronika VESTI

Planeta

Magazin

JOŠ Magazin VESTI

Džet set

Srbija