• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: A.K.

25.06.2024

07:30

Majko mila, kakva aždaja! Jokić vozi pravu zver, vredi bogatstvo (VIDEO/FOTO)

Starsportphoto

Košarka

Majko mila, kakva aždaja! Jokić vozi pravu zver, vredi bogatstvo (VIDEO/FOTO)

Podeli vest

As Denvera i trostruki MVP NBA lige Nikola Jokić stigao je u ponedeljak na okupljanje najboljih košarkaša Srbije pred početak priprema za Olimpijske igre u Parizu.

Nikome, posebno fanovima na društvenim mrežama, nije promakla "aždaja" u kojoj je Jokić došao. Odlučio se za BMW SUV- džip kombinovan pogon gorivo i struja, 630 Ks. Cena, "sitnica" od 150.00 do 200.000 evra. Plug-in hibridni automobili imaju dva pogona: motor sa unutrašnjim sagorevanjem i električni motor. Oni pokreću hibridni automobil pojedinačno ili zajedno. 

Ovo nije jedina mašina koju Jokić poseduje. Ima izvanrednu kolekciju automobila, Mercedes G63 AMG Brabus, od četiri hiljade kubika i 700 konjskih snaga. Za pet sekundi ubrzava od 0 do 100 kilometara i maksimalna brzina je 210 km/h. Radi se o crnom modelu čija je cena od 425.000 do 530.000 dolara, zavisi od godine i modela.

Foto: profimedia

BMW

 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by BMW (@bmw)

 

Drugi automobil je Lamborgini Hurakan. Njegova maksimalna brzina je čak 325 km/h i od 0 do 100 dolazi za 3,2 sekunde i njegova cena je oko 300.000 evra. Treći automobil je takođe Lamborgini Aventador S. On je ujedno i najbrži, pošto može da ide do 350 km/h i za 2,9 sekundi dolazi od 0 do 100 km/h. Cena ovog automobila je oko 380.000 evra. Svetski mediji su prenosili da Nikola u kolekciji ima i Porsche-Mansory Panamera 4S“ (110.000 evra) i Rols Rojs Fantoma II. Cene modela je nekoliko stotina hiljada evra, a prošlogodišnji model kreće se od oko 330 hiljada dolara.

 

 

Samo da podsetimo, Jokić je 2022. godine potpisao supermaks petogodišnji produžetak ugovora sa Denver Nagetsima za 276 miliona dolara. Njegova plata u sezoni 2023/24 iznosi 47,6 miliona dolara. Plata će se povećavati svake sezone u narednih pet godina i u završnoj godini ugovora iznosiće neverovatnih 62,8 miliona. Nakon plasmana u plej-of Jokić je dobio i bonus od 530.000 dolara. Može da se časti novom "mašinom".
 

 

 

 

Bonus video




Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

sledeća vest

Vesti

TV

Hronika

"Tu utehe nema": Mirjana je jedina preživela nesreću u Raškoj, njeni jauci kidaju dušu na komade
Hronika

"Tu utehe nema": Mirjana je jedina preživela nesreću u Raškoj, njeni jauci kidaju dušu na komade

Tragedija koja je zadesila porodicu Lazović i njihovu komšinicu Dijanu Kutlačić duboko je potresla zajednicu kod Raške. U prošlu subotu popodne, dok su se pripremali da krenu na sabor povodom praznika Mala Gospojina u manastir Studenica, doživeli su stravičnu saobraćajnu nesreću. Jedina preživela je Mirjana Lazović Bugarić, majka troje poginule dece i supruga Danijela.

28.09.2024

16:10

JOŠ Hronika VESTI

Planeta

Zabava

Magazin

JOŠ Magazin VESTI

Džet set

Srbija