• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: A.K.

11.06.2024

12:05

NBA legenda izdala Ameriku zbog Jokića! Šek bacio Srbe u trans (VIDEO)

printscreen

Košarka

NBA legenda izdala Ameriku zbog Jokića! Šek bacio Srbe u trans (VIDEO)

Podeli vest

Najbolji automobilista Srbije Dušan Borković družio se sa legendarnim NBA igračem Šekilom O’Nilom, koji veruje da će Srbija pobediti na Olimpijskim igrama u Parizu.

Borković je otkrio O’Nilu da će Nikola Jokić, srpski košarkaški as i zvezda Denvera, igrati za našu reprezentaciju na na predstojećim Olimpijskim igrama u Parizu.

- Danas je Jokić objavio da se pridružuje timu - rekao je Borković O'Nilu, te ga pitao ko će pobediti Srbija ili Amerika.

Šek je potom tražio da mu potvrdu samo jednu stvar.

- Igraće za Srbiju? - upitao je Šek, na šta je Borković odgovorio potvrdno. 

Usledila je reakcija legende koja se neće dopasti Amerikancima. 

- O, onda Srbija! - rekao je Šek misleći na to da su "orlovi" favoriti u Parizu

 

 

 

O’Nil obožava Jokića, mada je sve razočarao kada je rekao da Srbin nije zaslužio treću MVP titulu.

- Ne volim da kvarim sreću drugima, ali nisam zadovoljan sa ovim izborom. Smatram da je Šaj zaslužio priznanje. Bez nipodaštavanja Jokića, koji je ubedljivo najbolji centar lige, mislim da je Šej Gildžers-Aleksander zaslužio nagradu. Ubacio je 30 poena 50 puta, ima sjajnu sezonu, njegov tim je bio prvi na tabeli... Niko nije očekivao da će biti najbolji, ali ja mislim da je zaslužio. Neka se Džoker ne ljuti, srećan sam zbog njega, ali ja bih lično nagradu dao Šaju - izjavio je čuveni Šek pre nekoliko nedelja kada je Jokić opet poneo titulu najkorisnijeg košarkaša NBA lige.


Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

sledeća vest

Izbori 2024

Vesti

Đurđev raskrinkao Đilasovu perjanicu: Stranom plaćeniku Mariniki Tepić priviđaju se plaćene ubice države!
Politika

Đurđev raskrinkao Đilasovu perjanicu: Stranom plaćeniku Mariniki Tepić priviđaju se plaćene ubice države!

Nakon što su svi njeni napadi na ličnoj i porodičnoj osnovi na račun predsednika Srbije Aleksandra Vučića propali, Marinika Tepić već godinama unazad pokušava da naruši ugled aktuelnog premijera Srbije Miloša Vučevića izmišljajući njegove navodne veze sa novosadskim kriminalcima. Ti napadi su delom na ličnoj osnovi, jer Vučević voljom građana vrši funkciju koju je ona htela za sebe uz pomoć stranih ambasada, a delom su nastavak kampanje kriminalizacije rukovodstva Srbije sa ciljem destabilizacije države i unošenja nemira među građanima, izjavio je predsednik Srpske lige Aleksandar Đurđev.

18.06.2024

13:42

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija