• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: A.K.

12.06.2024

05:58

Jokić lumpovao u kafani! Ovo morate da vidite (VIDEO)

Tanjug/AP

NBA

Jokić lumpovao u kafani! Ovo morate da vidite (VIDEO)

Podeli vest

Nikola Jokić, jedan od najboljih košarkaša današnjice i reprezentativac Srbije, u kafani "puni baterije" pred početak pripema za Olimpijske igre u Parizu.

A Denvera i dalje uživa na zasluženom odmoru u rodnom Somboru, a na društvenim mrežama pojavio se urnebesan video snimak Nikole koji đuska u kafani uz hit Zdravka Čolića.

Kao sav normalan svet MVP NBA lige uživao je u dobrom društvu, nije se ustručavao da pokaže umeće na plesnom podijumu. Naravno, oduševio je fanove na društvenim mrežema.

Svi znamo Nikoline poteze na parketu, a fascinira i na plesnom podijumu. Pogledajte!

 

 

 

 

Podsećamo, Jokić će igrati za Srbiju na Olimpijskim igrama ovog leta. Po dolasku iz Amerike posetio je Švedsku i bio na trkama, bio je i na aukciji konja, a nije propustio ni rafting na Tari...

Reprezentacija Srbije će se okupiti 24. juna u Staroj Pazovi i tamo će ostati do 11. jula i za to vreme odigrati dve pripremne utakmice zatvorenog tipa. Protiv Holandije 5. jula pa potom sa Turskom dva dana kasnije, dok će nakon toga otputovati za Lion gde će 12. jula odigrati kontrolni meč protiv Francuske. Nakon što odmere snage sa domaćinom Olimpijskih igara, dan kasnije idu za Abu Dabi, a na Bliskom Istoku će naši momci za rivale imati dve prvoklasne reprezentacije - Australiju 16. jula i američki "drim tim" 17. jula,  što će biti uvertira pred duel koji će dve selekcije odigrati na startu grupne faze 28. jula.

Košarkašima Srbije prvi rivali u grupnoj fazi na Olimpijskim igrama u Parizu u grupi C, biće Amerćikanci 28. jula (17.15). Srbija će nakon duela sa Amerikom, u drugom kolu 31. jula igrati protiv selekcija koja se bude kvalifikovala na turniru u Portoriku (17.15), a u trećoj rundi protiv Južnog Sudana, 3. avgusta (21.00).


Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

sledeća vest

Izbori 2024

Vesti

Đurđev raskrinkao Đilasovu perjanicu: Stranom plaćeniku Mariniki Tepić priviđaju se plaćene ubice države!
Politika

Đurđev raskrinkao Đilasovu perjanicu: Stranom plaćeniku Mariniki Tepić priviđaju se plaćene ubice države!

Nakon što su svi njeni napadi na ličnoj i porodičnoj osnovi na račun predsednika Srbije Aleksandra Vučića propali, Marinika Tepić već godinama unazad pokušava da naruši ugled aktuelnog premijera Srbije Miloša Vučevića izmišljajući njegove navodne veze sa novosadskim kriminalcima. Ti napadi su delom na ličnoj osnovi, jer Vučević voljom građana vrši funkciju koju je ona htela za sebe uz pomoć stranih ambasada, a delom su nastavak kampanje kriminalizacije rukovodstva Srbije sa ciljem destabilizacije države i unošenja nemira među građanima, izjavio je predsednik Srpske lige Aleksandar Đurđev.

18.06.2024

13:42

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija