• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: D. V.

06.09.2024

20:51

Poznat raspored i satnica prvog kola ABA lige! Evo kada igraju Zvezda i Partizan

ABA liga/Dragana Stjepanović

Košarka

Poznat raspored i satnica prvog kola ABA lige! Evo kada igraju Zvezda i Partizan

Podeli vest

Nova sezona u košarkaškoj ABA lige samo što nije počela, a sada je poznata i satnica mečeva u okviru prvog kola takmičenja.

Novu sezonu u regionalnom takmičenju otvoriće utakmica Cibone i Zadra, koja je zakazana za 20. septembar od 19 časova u dvorani "Dražen Petrović" u Zagrebu. 

I ove sezone favoriti za osvajanje trofeja su Crvena zvezda i Partizan. Crveno-beli odbranu titule počinju gostovanje novajliji u reginalnom takmičenju, ekipi Dubaija. Taj meč na programu je 22. septembra od 17 časova. Ekipa Željka Obradovića takmičenje u ABA ligi počinju 25. septembra kada će na svom terenu dočekati čačanski Borac od 19 časova. 

Pored pomenutih večitih rivala i Borca još tri srpska kluba učestovaće ove sezone u ABA ligi i to Mega, FMP i subotički Spartak. "Ružičasti" sezonu otvaraju gostovanje Krku 22. septembra od 19 časova. Istog dana, ali od 21 čas "panteri" će na megdan Cedeviti Olimpiji. Prvo kolo u regionalnom takmičenju zatvoriće debitant iz Subotice, koji će gostovati Studentskom centru 26. septembra od 19 časova. 

 
ABA liga, prvo kolo:

20. septembar: Cibona - Zadar 19.00

21. septembar: Split - Igokea 18.00

21. septembar: Mornar - Budućnost 20.00

22. septembar: Dubai - Crvena zvezda 17.00

22. septembar: Krka - Mega 19.00

22. septembar: FMP - Cedevita Olimpija 21.00

25. septembar: Partizan - Borac 19.00

26. septembar: Studentski Centar - Subotica  19.00


Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

sledeća vest

Vesti

TV

Hronika

JOŠ Hronika VESTI

Planeta

Zabava

Magazin

JOŠ Magazin VESTI

Džet set

Srbija

Dete obolelo od virusa Zapadnog Nila! Prvi slučaj u Kragujevcu!
Srbija

Dete obolelo od virusa Zapadnog Nila! Prvi slučaj u Kragujevcu!

Prema izveštaju Instituta za javno zdravlje Srbije “Dr Milan Jovanović Batut“, raste broj zaraženih groznicom Zapadnog Nila, koju prenosi domaći komarac. U Srbiji je registrovano ukupno 28 obolelih što je za osam više nego prethodne sedmice., a prvi slučaj registrovan je i na teritoriji Šumadije.

06.09.2024

16:58