• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: O. B.

06.09.2024

19:28

Ozbiljan ludak... Iskusni golman vozio pod dejstvom kokaina!

EPAimages

Fudbal

Ozbiljan ludak... Iskusni golman vozio pod dejstvom kokaina!

Podeli vest

Ali Keita i u prošlosti je imao raznih ispada, a klub mu je nakon hapšenja uručio momentalni otkaz.

Svega i svačega nagledali smo se, a i naslušali o životima fudbalera. Prečesto, iako žive lagodan i finansijski stabilan život, zvezde širom sveta prave incidente van terena, a samim tim uništavaju igračku karijeru. Najsvežiji, verovatno i najluđi primer toga, stiže nam iz Švedske! 

Golman Estersundsa - Ali Keita, izbačen je iz kluba nakon što ga je policija zaustavila zbog saobraćajnog prekršaja. Na prvi pogled bezazlena situacija, ali je nakon detaljne analize ustanovljeno da je iskusni čuvar mreže vozilom upravljao pod dejstvom kokaina. 

Keita je zaustavljen, a potom i priveden u stanicu zbog činjenice da je policajcima delovao pijan. Ipak, nakon ispitivanja priznao je da alkohol nije konzumirao već da je pod dejstvom kokaina. Vrlo brzo je istraga proširena zbog sumnje da je golman tokom boravka u Švedskoj prao novac, ali je te optužbe on negirao. 

"Estersunds je razgovarao sa Alijem Keitom i saopštio mu da više neće biti član kluba i da je oslobođen svih obaveza do kraja ugovora, uključujući i treninge sa timom. Ali je bio odan klubu i važan deo Estersundsa. Njegova lojalnost i trud su veoma cenjeni i to je dodatno otežalo donošenje ovakve odluke", navodi se u saopštenju kluba.

Da stvar bude komičnija - klub je sa Keitom raskinuo saradnju, ali će mu biti isplaćene sve plate do kraja ugovora! Zanimljivo, momak iz Gvineje je i u prošlosti bio sklon incidentima budući da je 2016. godine nokautirao jednog navijača koji je sišao na teren u nameri da dobije selfi sa jednim od igrača. 


Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

sledeća vest

Vesti

TV

Hronika

JOŠ Hronika VESTI

Planeta

Zabava

Magazin

JOŠ Magazin VESTI

Džet set

Srbija

Četiri priče o caru Dušanu koje opstaju vekovima!
Srbija

Četiri priče o caru Dušanu koje opstaju vekovima!

Među Srbima iz sela Lokvice, smeštenog na padinama Šar-planine, u blizini Prizrena, sa kolena na kolena gotovo sedam vekova, prenose se priče o vremenu kada je i ovaj kraj bio pod carom Dušanom, najmoćnijim vladarom u srpskoj istoriji.

06.09.2024

07:30