• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: M. V.

07.10.2024

16:15

Kad bi vlasnik zaigrao... Džoker uručio otkaz iskusnom treneru!

Košarkaška liga Srbije

Košarka

Kad bi vlasnik zaigrao... Džoker uručio otkaz iskusnom treneru!

Podeli vest

Košarkaški klub u vlasništvu Nikole Jokića, Džoker raskinuo je saradnju sa iskusnim trenerom Željkom Lukajićem (65).

Zajedno sa stručnjakom iz Goražda, Sombor napušta i njegov doskorašnji pomoćnik Miljan Ivanović. 

Ovoj odluci Džokera prethodio je poraz od zemunske Mladosti 78:72 na samom otvaranju Košarkaške lige Srbije (KLS). Rastanak od nekadašnjeg trenera Igokee saopštio je sportski direktor Somboraca, Srđan Stojkov.

Foto: Košarkaška liga Srbije

Lukajić sa pomoćnicima

"Želim da se, u ime kluba, ali i u svoje lično ime, zahvalim Željku Lukajiću i Miljanu Ivanoviću na izuzetno korektnoj i profesionalnoj saradnji, kao i na nesebičnom doprinosu koji su pružili u afirmaciji i razvoju našeg kluba i košarke u Somboru. S obzirom da je danas slobodan dan, ime novog trenera objavićemo u naredna 24 sata, a on bi, nadamo se, već sutra trebalo da održi prvi trening sa ekipom. Naš cilj je da dolaskom novog stručnjaka uvedemo novi i drugačiji koncept u svim aspektima rada kluba, koji će doprineti boljem razvoju i afirmaciji Džokera, jer težimo ka najvećim sportskim ciljevima - saopštio je Stojkov, a preneo zvanični sajt KLS-a.

Podsećamo, Lukajić je i proteklu sezonu proveo na klupi Džokera, ali ambiciozni klub u vlasništvu najboljeg košarkaša planete nije ostvario zapažen rezultat.

Završili su takmičenje na šestom mestu sa 16 pobeda i 14 trijumfa i propustili priliku da se takmiče na završnom turniru.


Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

sledeća vest

Vesti

Ministar Nenad Popović u Burundiju: Veliki prijatelji Srbije! Podržavaju stav po pitanju KiM, nisu glasali za Rezoluciju o genocidu u Srebrenici
Politika

Ministar Nenad Popović u Burundiju: Veliki prijatelji Srbije! Podržavaju stav po pitanju KiM, nisu glasali za Rezoluciju o genocidu u Srebrenici

Ministar zadužen za međunarodnu ekonomsku saradnju, Nenad Popović, danas je na sastanku u Burundiju sa ministrom finansija, budžeta i ekonomskog planiranja Odace Njonzimom i ministrom trgovine, transporta, industrije i turizma Mari Šantal Nidžimbere istakao da postoji veliki potencijali saradnje sa Burundijem u oblasti IKT i poljoprivrede.

07.10.2024

16:24

TV

Hronika

JOŠ Hronika VESTI

Planeta

Zabava

Magazin

JOŠ Magazin VESTI

Džet set

Srbija