• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: J. P.

19.10.2024

19:08

Problemi za Golden Stejt! Stef Kari se povredio!

AP/Photo

Košarka

Problemi za Golden Stejt! Stef Kari se povredio!

Podeli vest

Problem za Golden Stejt pred sam početak sezone! Naime, američki plejmejker Stef Kari (36) povredio je kažiprst desne ruke i još uvek nije sigurno da li će biti spreman za premijeru na najjačoj košarkaškoj sceni.

Zbog te povrede, Kari je propustio i poslednju pripremnu utakmicu protiv Los Anđeles Lejkersa. Iako su Voriorsi uspeli da ostvare ubedljiv trijumf - 132:74, odsustvo Amerikanca ostavilo je otvoreno pitanje o njegovom povratku na teren za prvi meč regularne sezone. 

U klubu su, međutim, optimistični i veruju da će Kari biti spreman za utakmicu protiv Portlanda, koja je zakazana za noć između srede i četvrtka.

Naime, povreda se dogodila tokom duela sa Sakramentom pre nedelju dana, kada je američki plejmejker zadobio udarac u prst nakon jednog kontakta sa protivničkim igračem. Iz tog razloga, Stef je propustio i duel sa Detroitom dva dana kasnije. 

 

 

U minuloj sezoni, jedan od najvećih aduta Golden Stejta odigrao je 74 utakmice, dok je u proseku beležio - 26,4 poena, 4,5 skokova i 5,1 asistencija.

 

 


Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

sledeća vest

Vesti

TV

Hronika

JOŠ Hronika VESTI

Planeta

Zabava

Magazin

JOŠ Magazin VESTI

Džet set

Srbija