• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: J.J.

25.10.2024

07:22

Jokić tripl-dablom otvorio sezonu! Oklahoma pregazila Denver uprkos sjajnoj partiji Srbina! (VIDEO)

Tanjug/AP

Košarka

Jokić tripl-dablom otvorio sezonu! Oklahoma pregazila Denver uprkos sjajnoj partiji Srbina! (VIDEO)

Podeli vest

Košarkaši Denver Nagetsa nisu uspeli da na najbolji način otvore novu sezonu NBA lige, pošto su na domaćem terenu izgubili od Oklahoma siti Tandera rezultatom 102:87, uprkos fantastičnom učinku Nikole Jokića koji je ostvario tripl-dabl sa 16 poena, 12 skokova i 13 asistencija.

Iako su Nagetsi promenili tim, očigledno je da će im biti potrebno vreme da se uigraju i ponovo postanu ozbiljni kandidati za šampionski prsten.

Sa druge strane Dalas Maveriksi su predvođeni Lukom Dončićem uspeli da savladaju San Antonio Sparse, a sjajni košarkaš je upisao 28 poena.

Ekipa Oklahome pokazala je ambiciju da nastavi sa odličnim igrama iz prethodne sezone, te su već u prvoj deonici postigli 31 poen i ostvarili prednost, iako su gubili sa 19:10.

Tokom druge četvrtine, prednost Oklahome rasla je do 10 poena, a na poluvremenu je na semaforu pisalo 58:51 za goste. Ključna je bila treća deonica, kada su Tanderi napravili seriju i otišli na nedostižnih 17 poena razlike, što Denver više nije mogao da sustigne.

 

 

Jokić je pružio svoju prepoznatljivu magiju na terenu, ali nije mogao sam. Najviše podrške imao je u Kristijanu Braunu sa 16 poena i sedam skokova, dok su Majkl Porter Džunior dodao 15, a Džamal Marej i Eron Gordon po 12 poena.

Odličan potez smo videli od Nikole Jokića, koji je asistencijom sa celog terena odlično uposlio Gordona.

S druge strane, najbolji u ekipi Oklahome bio je Šaj Gildžijus Aleksander sa 28 poena, dok je Čet Holmgren dodao 25 uz 14 skokova.

Ovo je tek početak sezone, a Denver će morati da pronađe pravu formu ako žele da budu konkurentni u borbi za novi NBA prsten. Bivši predsednik SAD-a Barak Obama nedavno je imao lepe reči za Jokića.

 

Standings provided by Sofascore

 


Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

sledeća vest

Vesti

Nebojša Bakarec: Ćuta, lider opozicije želi da ubija novinare i naprednjake!
Kolumne

Nebojša Bakarec: Ćuta, lider opozicije želi da ubija novinare i naprednjake!

Slava je, Sveta Petka, slava moje Srpske napredne stranke, em je Slava, em je nedelja, em sam bolestan, virus me pogodio. I onda vidim, lider opozicije, jedan od sedam opozicionih dahija, Ćuta, baš danas, na dan Slave Svete Petke, poručuje Srbiji, obećava da će on lično likvidirati novinare, čitave redakcije, đuture sve zaposlene u medijskoj kući „Informer“, koja ima TV redakciju, redakciju novina, i redakciju portala. I ne samo novinare, već sve iz „kartela“ SNS-a. I sve će to Ćuta, kako kaže, da eliminiše, da ukloni, kao kancer da odstrani, odstreli, da operiše na živo, on će kaže to lično, brutalno, sistematski, na silu, bez milosti, i poručuje dahija Ćuta - Svaki svoga ubijte subašu! Tako su postupale samo dahije i ustaše.

27.10.2024

16:08

TV

Hronika

JOŠ Hronika VESTI

Planeta

Zabava

Magazin

JOŠ Magazin VESTI

Džet set

Srbija