• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: J.J.

26.10.2024

07:40

Očajna partija Micića! Srbin loše iskoristio minutažu u porazu Šarlota od Atlante! (VIDEO)

profimedia

Košarka

Očajna partija Micića! Srbin loše iskoristio minutažu u porazu Šarlota od Atlante! (VIDEO)

Podeli vest

Košarkaši Atlante Hoksa upisali su drugu pobedu na početku NBA sezone, savladavši Šarlot Hornetse sa 125:120 u "Stejt Farm Areni", dok je Vasilije Micić imao još jedan slab nastup u dresu gostujuće ekipe, sa samo dva postignuta poena za devetnaest minuta igre.

Na terenu nije bilo Bogdana Bogdanovića zbog povrede, pa nismo imali priliku da vidimo okršaj dvojice srpskih igrača.

Micić je iz igre pogodio samo jedan od šest šuteva, ali je zabeležio šest skokova, jednu asistenciju i jednu izgubljenu loptu. Iako trenutno dobija solidne minute i ima ulogu u rotaciji među deset najboljih igrača tima, ostaje pitanje koliko će mu Šarlot pružati prilike ako nastavi sa slabijim partijama. Zbog toga se našao na udaru navijača.

 

 

Hoksi su tokom čitavog meča držali prednost, dok su Hornetsi u poslednjoj četvrtini dvaput izjednačili, ali nisu imali snage za preokret.

Najbolji u redovima Atlante bio je Trej Jang sa impresivnih 38 poena, 10 asistencija i 8 skokova, dok je Diandre Hanter dodao 24 poena i 7 skokova. Za Hornetse su se istakli Lamelo Bol sa 34 poena i Majls Bridžis sa 27.

Takođe, srpski trener Darko Rajaković predvodio je Toronto Reptorse do pobede protiv Filadelfije sa 115:107. Skoti Barns je ubacio 27 poena uz pet skokova i četiri asistencije, a Keli Ubre Džunior je postigao 28 poena za Filadelfiju, ali to nije poremetilo planove Rajakovićeve ekipe.

Svi rezultati sinoćnih mečeva u NBA ligi:

Orlando - Bruklin 116:101

Toronto - Filadelfija 115:107

Atlanta - Šarlot 125:120

Klivlend - Detroit 113:101

Njujork - Indijana 123:98

Hjuston - Memfis 128:108

Milvoki - Čikago 122:133

Juta - Golden Stejt 86:127

LA Lejkers - Finiks 123:116

Portland - Nju Orleans 103:105


Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

sledeća vest

Vesti

Jadne i bedne manipulacije tajkunskog glasila "Danas"! Pokazali svoje pravo lice, jedini cilj im je da svakodnevnim lažima ocrne Vučića!
Politika

Jadne i bedne manipulacije tajkunskog glasila "Danas"! Pokazali svoje pravo lice, jedini cilj im je da svakodnevnim lažima ocrne Vučića!

U svom najnovijem izdanju, tajkunski list "Danas" pokazao je svoje pravo lice, čak i na naizgled benignoj temi. U naslovnoj priči, koja se prvobitno činila neutralnom, uredništvo je odlučilo da doda malo "sočnosti" - najpre su izbacili jednu rečenicu, a zatim su pokušali da manipulištu s podnaslovima u kojima se spominju "ljudska prava", "demokratija" i "autojkratija".

28.10.2024

07:49

TV

Hronika

JOŠ Hronika VESTI

Planeta

Tramp pokreće totalni rat protiv ovih?! Kada pobedi, spremio je žestoku osvetu: Evo šta su mu uradili u samom finišu kampanje!
REPUBLIKANCI BESNI

Tramp pokreće totalni rat protiv ovih?! Kada pobedi, spremio je žestoku osvetu: Evo šta su mu uradili u samom finišu kampanje!

Ako Donald Tramp postane novi predsednik Sjedinjenih Američkih Država, on će pokrenuti „totalni rat“ protiv britanskog premijera Kira Starmera zbog navodnog mešanja Laburističke partije u američke izbore u korist potpredsednice Kamale Haris, prenosi Dejli mejl pozivajući se na neimenovane izvore iz Konzervativne partije.

28.10.2024

07:10

Zabava

Magazin

JOŠ Magazin VESTI

Džet set

Srbija