• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: U.Ć.

25.10.2024

09:38

Auuuu šta ovo bi?! Pogledajte blokadu nad Jokićem o kojoj će se pričati! (VIDEO)

Tanjug/AP

Košarka

Auuuu šta ovo bi?! Pogledajte blokadu nad Jokićem o kojoj će se pričati! (VIDEO)

Podeli vest

U porazu Denvera od Oklahome na otvaranju nove sezone NBA lige (87:102) videli smo nešto prilično nesvakidašnje - Čet Holmgren blokirao je Nikolu Jokića.

Netipično otvaranje sezone za Nagetse, niko se nije preterano istakao, pa tako ni Nikola Jokić. Upisao je srpski as tripl-dabl, ali poenterski učinak je izostao. Zaustavio se na 16 poena (12 skokova, 13 asistencija), šutnuo svega 13 puta, a tokom meča ga je Čet Holmgren poprilično namučio. 

Iako se prošle sezone Nikola poigravao sa mladim centrom Oklahome, ove sezone to očigledno neće biti slučaj. To pokazuje i blokada Holmgrena nad Jokićem. 

Bunio se srpski košarkaš sudijama smatrajući da je bio prekršaj, a već u sledećem napadu mladi Amerikanac je zakucao, dodatno potpalio atmosferu i digao navijače na noge. 


Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

sledeća vest

Vesti

Nebojša Bakarec: Ćuta, lider opozicije želi da ubija novinare i naprednjake!
Kolumne

Nebojša Bakarec: Ćuta, lider opozicije želi da ubija novinare i naprednjake!

Slava je, Sveta Petka, slava moje Srpske napredne stranke, em je Slava, em je nedelja, em sam bolestan, virus me pogodio. I onda vidim, lider opozicije, jedan od sedam opozicionih dahija, Ćuta, baš danas, na dan Slave Svete Petke, poručuje Srbiji, obećava da će on lično likvidirati novinare, čitave redakcije, đuture sve zaposlene u medijskoj kući „Informer“, koja ima TV redakciju, redakciju novina, i redakciju portala. I ne samo novinare, već sve iz „kartela“ SNS-a. I sve će to Ćuta, kako kaže, da eliminiše, da ukloni, kao kancer da odstrani, odstreli, da operiše na živo, on će kaže to lično, brutalno, sistematski, na silu, bez milosti, i poručuje dahija Ćuta - Svaki svoga ubijte subašu! Tako su postupale samo dahije i ustaše.

27.10.2024

16:08

TV

Hronika

Dačić šokirao javnost: "U džipu nađena 24 migranta"
Dalji rad u tokui

Dačić šokirao javnost: "U džipu nađena 24 migranta"

Potpredsednik Vlade i ministar unutrašnjih poslova Ivica Dačić izjavio je da su pripadnici granične policije MUP-a zaustavili kod Pirota, na putu ka Nišu, kombi vozilo marke "Hjundai", kojim je upravljao naš državljanin, D.K.(40.) iz Pirota, a u kojem se nalazila 24 iregularna migranta.

27.10.2024

18:52

JOŠ Hronika VESTI

Planeta

Zabava

Magazin

JOŠ Magazin VESTI

Džet set

Srbija