• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: Lj.V.

25.10.2024

10:07

Nismo dobar šuterski tim! Oglasio se Jokić posle debakla!

profimedia

NBA

Nismo dobar šuterski tim! Oglasio se Jokić posle debakla!

Podeli vest

Glavni igrač Denver Nagetsa Nikola Jokić prokomentarisao je poraz svog tima na startu NBA lige.

Tim iz Kolorada je poražen u prvom kolu NBA lige od Oklahoma Tandersa na domaćem terenu rezultatom 102:87.

Trostruki MVP NBA lige Nikola Jokić ostvario je tripl-dabl učinak od 16 poena, 13 asistencija i 12 skokova, ali to ipak nije bilo dovoljno, Oklahoma je odnela ubedljiv trijumf.

Izneo je svoju analizu meča popularni "Džoker" i istakao da on i saigrači kao da nisu bili tu.

- Imali smo dobru energiju na početku, neku vrstu kontrole, tako je bilo do nekoliko minuta pred kraj prve četvrtine. Bili smo tu, ali zapravo i nismo, jer nismo dobro šutirali. Lako su nas prolazili i dolazili u željene pozicije za šut. To je to -   rekao je Jokić.

Kristijanu Braunu se otvorilo mesto odlaskom Kantevijus Koldvel-Poupa, a on je to dobro iskoristio i postigao 16 poena.

Foto: Tanjug/AP

 

 

- Dobar je u tranziciji, dobar je u odbrani,napada obruč. Mislim da je danas odigrao dobro, gledajući kolonu plus/minus, on je jedini bio u plusu dok je bio na parketu. Uradio je dobre stvari - kaže Nikola.

Nije krio šta je bio najveći problem ekipe na startu NBA lige.

- Mi nismo dobar šuterski tim, izuzev Majka i Džamala. Većina nas ostalih je šarena, ali uglavnom smo prosečni šuteri. Imamo zato nešto drugo, verovatno možemo da budemo bolji i da imamo prednost u nekim drugim stvarima na parketu. Niko nije šutirao dobro, Džamal je imao dobru energiju, odlično je pritiskao, mislim da je bio dobar u odbrani. Pokušavao je da radi dobre stvari. Posle ovakvog poraza ne znam šta da kažem. Šut je bio problem za nas, odbrana nije bila tako loša, ali opet mislim da možemo mnogo bolje - rekao je on.

Upitan je srpski centar i šta je Oklahoma uradila da im oteža posao.

- Dobri su defanzivan tim, imaju takve igrače. Čet Holmgren je tu da ih štiti pozadi, ne samo da blokira, nego da tera protivnika na promašaje. U nekim situacijama smo samo i sami zabrljali, ali oni su defanzivno odigrali veoma dobro. Imao je Holmgren i nekoliko ofanzivnih skokova, dobar je bio igrajući u napadu u nekoliko situacija. Nije previše šutirao iako je to nešto u čemu je dobar. Igrao je generalno dobro večeras  - zaključio je NIkola Jokić.


Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

sledeća vest

Vesti

TV

Hronika

JOŠ Hronika VESTI

Planeta

Zabava

Magazin

JOŠ Magazin VESTI

Džet set

Srbija