• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: J. P.

26.10.2024

09:35

Lebronov uticaj nije dovoljan! Lejkersi šalju Džejmsa u Razvojnu ligu!

Tanjug/AP

Košarka

Lebronov uticaj nije dovoljan! Lejkersi šalju Džejmsa u Razvojnu ligu!

Podeli vest

Uprava Los Anđeles Lejkersa šalje Bronija Džejmsa (20) na pozajmicu u Razvojnu ligu, gde će se pridružiti filijali Lejkersa kako bi nastavio svoj put ka profesionalnom usavršavanju.

Po prvi put u istoriji NBA lige, jedan od najpoznatijih igrača današnjice, Lebron Džejms, zaigrao je rame uz rame sa svojim sinom Bronijem Džejmsom u dresu Los Anđeles Lejkersa. Sasvim sigurno je, da to ne bi bilo moguće da se ne radi o jednom od najuglednijih sportista na tamošnjim prostorima. Ipak, put mladog Džejmsa nije bio bez prepreka, pa je, prema prethodno dogovorenim planovima, poslat na kratkotrajnu pozajmicu.

Broni će nastaviti da se usavršava kroz Razvojnu ligu i tamo će nositi dres filijale Lejkersa. Očekuje se da će preći u taj tim po završetku naredne serije gostovanja.

- Lejkersi će igrati pet uzastopnih utakmica u gostima, među njima i u Klivlendu, koji ima posebno značenje za porodicu Džejms. Nakon tog perioda, rečeno mi je da će Broni preći u Razvojnu ligu, gde će se pridružiti filijali Lejkersa kada počne nova sezona tog takmičenja - izjavio je Šams Čaranija, poznati NBA novinar koji je zamenio Adrijana Vojnarovskog na ESPN-u.

Foto: Tanjug/AP

Lebron i Broni Džejms

Čaranija je dodao da je ovo bio unapred dogovoren korak u Bronijevom razvoju.

- Ideja je da Broni postepeno radi na svom razvoju. Ima četvorogodišnji ugovor, od čega su prve tri godine zagarantovane. Iako bi mogao da zaradi značajne sume kao influenser ili kroz druge aktivnosti, njegova strast ostaje u košarci. Zato je ovaj prelazak u Razvojnu ligu deo njegovog puta - zaključio je Čaranija.


Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

sledeća vest

Vesti

Jadne i bedne manipulacije tajkunskog glasila "Danas"! Pokazali svoje pravo lice, jedini cilj im je da svakodnevnim lažima ocrne Vučića!
Politika

Jadne i bedne manipulacije tajkunskog glasila "Danas"! Pokazali svoje pravo lice, jedini cilj im je da svakodnevnim lažima ocrne Vučića!

U svom najnovijem izdanju, tajkunski list "Danas" pokazao je svoje pravo lice, čak i na naizgled benignoj temi. U naslovnoj priči, koja se prvobitno činila neutralnom, uredništvo je odlučilo da doda malo "sočnosti" - najpre su izbacili jednu rečenicu, a zatim su pokušali da manipulištu s podnaslovima u kojima se spominju "ljudska prava", "demokratija" i "autojkratija".

28.10.2024

07:49

TV

Hronika

JOŠ Hronika VESTI

Planeta

Tramp pokreće totalni rat protiv ovih?! Kada pobedi, spremio je žestoku osvetu: Evo šta su mu uradili u samom finišu kampanje!
REPUBLIKANCI BESNI

Tramp pokreće totalni rat protiv ovih?! Kada pobedi, spremio je žestoku osvetu: Evo šta su mu uradili u samom finišu kampanje!

Ako Donald Tramp postane novi predsednik Sjedinjenih Američkih Država, on će pokrenuti „totalni rat“ protiv britanskog premijera Kira Starmera zbog navodnog mešanja Laburističke partije u američke izbore u korist potpredsednice Kamale Haris, prenosi Dejli mejl pozivajući se na neimenovane izvore iz Konzervativne partije.

28.10.2024

07:10

Zabava

Magazin

JOŠ Magazin VESTI

Džet set

Srbija