• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Izvor: Informer.rs

28.10.2024

20:31

Teško mi je... Dođem ovde, a njega nema na klupi! Hrvatski centar i dalje ne veruje da Miloja više nema!

AP/Photo

Košarka

Teško mi je... Dođem ovde, a njega nema na klupi! Hrvatski centar i dalje ne veruje da Miloja više nema!

Podeli vest

Pre nešto manje od deset meseci preminuo je Dejan Milojević.

Za mnoge je taj gubitak previše bolan, a među njima je i hrvatski centar Ivica Zubac.

Sadašnji igrač Los Anđeles Klipersa je upravo pod komandnom palicom preminulog Milojevića u Megi počeo da krči put ka NBA visinama.

I sam u bolnoj ispovesti priznaje koliko mu je teško što nema više Dekija.

- Mislim mnogo o njemu. Pogotovo kada dođemo ovde da igramo protiv Golden Stejt Voriorsa, a on nije na klupi, teško mi je da gledam to. 

Foto: profimedia

 

Naredne, bolne, reči Zupca zaista slamaju srca i potvrđuju koliko je teško Hrvatu zbog odlaska prijatelja. 

- Bio je fantastičan lik, svaki put kada bih došao ovde išao bih kod njega u stan. Njega žena bi nam napravila večeru, igrali bismo karte, nešto bismo radili... Bio je poseban lik, mnogo sam naučio od njega u Megi, kao i u NBA. Gurao me je da verujem u levi horog i ja sam mu verovao sve što mi je govorio. Mnogo mi nedostaje - zaključio je Zubac.


Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

sledeća vest

Politika

Održan sastanak Poslaničke grupe prijateljstva sa Ukrajinom sa Poslaničkom grupom Vrhovne rade Ukrajine za međuparlamentarne odnose sa Srbijom
Politika

Održan sastanak Poslaničke grupe prijateljstva sa Ukrajinom sa Poslaničkom grupom Vrhovne rade Ukrajine za međuparlamentarne odnose sa Srbijom

Predsednik Poslaničke grupe prijateljstva sa Ukrajinom Radoslav Milojičić i članovi Grupe Staša Stojanović i mr Milovan Drecun, razgovarali su, preko zoom platforme sa članovima Poslaničke grupe Vrhovne rade Ukrajine za međuparlamentarne odnose sa Republikom Srbijom, predvođenom potpredsednikom Grupe Dimitrijem Natalukhom.

28.10.2024

20:55

Hronika

JOŠ Hronika VESTI

Društvo

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set