• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Izvor: Informer.rs

26.12.2019

09:09

SRAMOTA, NAVIJAČI SUROVO IZVREĐALI JOKIĆA! Srbin ovo nije zaslužio! Nikola je debeo, spor, lenj....(FOTO)

NBA

SRAMOTA, NAVIJAČI SUROVO IZVREĐALI JOKIĆA! Srbin ovo nije zaslužio! Nikola je debeo, spor, lenj....(FOTO)

Podeli vest

Košarkaši Denvera su prvu put od 2012. godine igrali u udarnom terminu, na katolički Božić, ali nisu uspeli da obraduju navijače

Izgubili su Nagetsi od Nju Orleans Pelikansa sa 112:100. Navijači su posle meča i prekida serije od sedam pobeda bili besni, posebno na Nikolu Jolića.

BUKTI SUKOB ZBOG NAJBOLJEG KOŠARKAŠA ZEMLJE! Jokić i Bogdan podelili Srbiju!

LJUDI, PA NE MOŽE JOKIĆ SAM! Dabl-dabl Srbina, ali uzalud, Denver poražen posle 7 mečeva (VIDEO/FOTO)

 

Srbin, koji istina jeste slabije startovao ove sezone, ali je "proradio" i predvodio svoj tim do serije od sedam vezanih pobeda, ovo nije zaslužio. Navijači na Tviteru su bili nemilosrdni. 

 

 

 

- Nikola Jokić ne sme da dozvoli Holideju da uhvati ofanzivni skok. Jednostavno ne sme! Pelikansi su imali 13 ofanzivnih skokova - napisao je novinar Denver posta, Majk Singer.

- Nikola Jokić je sra*e. Previše je debeo i spor, potpuno je lenj i nezainteresovan - napisao je navijač Denvera na Tviteru.

 

 

- Nikola Jokić je previše mekan.

 

 

 

- Zašto Džru Holidej hvata ofanzivne skokove pored Jokića?

 

 

 

Bonus video




Tagovi:

Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

komentari
SS

pre 4 godine

Pa nisu mnogo pogrešili,ne igra on loše ali bi bio bolji da je više u teretani,da brže potrči kad treba,da može kad skoči da se odlepi više od parketa,da može da zakuca koš što još nismo videli,i da mu niži igrači me skidaju lopte ispod koša.Ima dobrih stvari i poteza ali on je centar.

steva

pre 4 godine

U pravu su ljudi, kada gledate Jokica kao da igra basket sa drustvom ispred zgrade a ne nba utakmicu.Hitno mora da se disciplinuje po pitanju ishrane kako bi teretana imala efekta ovako je zaista spor,trom i lenj bez imalo energije i agresivnosti koja je potrebna na ovom nivou.Ove brojke koje ostvaruje su rezultat vanserijskog talenta ali ako zeli da ostvari svoj puni potencijal mora da sredi ishranu.

sledeća vest

Izbori 2024

Vesti

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija