• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Izvor: Informer.rs

18.04.2020

14:43

ŠTA AKO SE NBA SEZONA NA ZAVRŠI? Evo koliko para gubi Nikola Jokić!

NBA

ŠTA AKO SE NBA SEZONA NA ZAVRŠI? Evo koliko para gubi Nikola Jokić!

Podeli vest

U NBA ligi još uvek ne mogu da donesu odluku o nastavku sezone. Ipak, jedno je sigurno, ako se takmičenje ne nastavi zbog koronavirusa, igrači će izgubiti ozbiljan novac

Dogovor je da se svakom igraču oduzme po 25 odsto od 15. maja, i to samo u slučaju da se sezona ne završi.

U slučaju da se utakmice odigraju do kraja, novac će biti vraćen košarkašima i to u punom iznosu.

Nikola Jokić je trebalo da zaradi oko 27,504,630 dolara po podacima sa portala "Sportac.com" za ovu godinu, a tih 25 odsto od plate neće se oduzeti od čitavog iznosa, već na mesečnom nivou.

Dakle, Jokić bi mogao da izgubi 550 hiljada dolara na mesečnom nivou.

Bonus video:




Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

sledeća vest

Izbori 2024

Vesti

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija