• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Izvor: Informer.rs

19.12.2020

14:32

DIVI SE JOKIĆU! Nikola je jedan od najboljih na svetu

NBA

DIVI SE JOKIĆU! Nikola je jedan od najboljih na svetu

Podeli vest

Trener Denver Nagetsa Majk Meloun smatra da je Nikola Jokić jedan od najboljih košarkaša na planeti, a otkrio je i da se divi prvoj zvezdi svog tima

Nagetsi su u poslednjoj proveri pred početak NBA sezone ubedljivo savladali Portland Trejlblejzerse sa 129:96, a Nikola Jokić je imao redukovanu minutažu kako bi šansu da se pokažu imali i ostali igrači.

"Džoker" je odigrao manje od 17 minuta, ali je i za to vreme pokazao klasu.

Ono što volim kod Nikole je to što mu se povremeno divim. Ne samo zbog igračkih mogućnosti, već pre svega zbog radne etike. Postao je savršen profesionalac. Svaki trening, od zagrevanja sa Felipeom Ejhenbergerom, pa do kraja, Nikola radi maksimalno naporno - rekao je Majk Meloun.

Foto: ap photo

Majk Meloun

Trener Denvera je istakao i da Jokić u sezonu ulazi u sjajnoj formi, kao i to da daje pravi primer ostalim saigračima.

Kada je vaš najbolji igrač jedan od najboljih na svetu, i kada radi tako marljivo i sve shvata ozbiljno da bi iz dana u dan bio bolji, to je luksuz koji imate kao trener. U velikoj je formi, posvećen je, motivisan, pozitivan i imresioniran sam i ponosan na njega zbog svega toga - zaključio je Meloun.


Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

sledeća vest

Izbori 2024

Vesti

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija