• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Izvor: Informer.rs

25.04.2021

07:35

ŠOU JOKIĆA! Opet je radio šta je hteo, a Amerika priča o nestvarnoj asistenciji! /VIDEO/FOTO/

NBA

ŠOU JOKIĆA! Opet je radio šta je hteo, a Amerika priča o nestvarnoj asistenciji! /VIDEO/FOTO/

Podeli vest

Nova spektakularna MVP partiija Nikole Jokića i to u pobedi Denvera protiv Hjustona 129:116

Nagetsi su završili posao tokom prve dve četvrtine nakon kojih su vodili 72:50. Dvocifrenu prednost stekli su još tokom tokom prve deonice, a onda je samo uvećavali. 

Foto: tanjug/AP Photo/Jed Jacobsohn

Nikola Jokić je opet bio nemilosrdan prema rivalima

Jokić je meč završio sa 24 poena, 8 skokova,i 12 asistencija, malo mu je nedostajalo do tripl-dabla.

Osim njega partiju karijere su imali Fakundo Kampaco i Majkl Porter junior. Argentinac je uspeo da podeli 13 asistencija, dok je Porter imao čak 39 poena i 6 skokova. 

Jokić je bio nemilosrdan na ovom meču, pa je opet pokazao da bi lako mogao da se "prebaci" na američki fudbal. Potvrdio je još jednom da je najbolji dodavač među centrima.

Viđena je asistencija srpskog centra za Dozijera preko celog terena u poslednjoj sekundi poluvremena. U stilu čuvenog kvoterbeka Pejtona Meninga.

 

 

Sa druge strane jedan od najlošijih timova lige nije imao šansu protiv Jokićeve ekipe, pa tako ni 25 poena Di Džej Vilsona i 21 poen Entonija Lemba nisu bili dovoljni da se izbegne prilično rutinski poraz. 

 

 

Dalas je pobedio Los Anđeles Lejkerse 108:93, bio je to drugi trijumf Mavsa u samo dva dana.Lejkersi su imali i 17 poena prednosti, ali nadoknadio je to Dalas i to sa povređenim Lukom Dončićem, koji se više puta tokom meča žalio na bol u levoj ruci.

Dončić je ubacio 18 poena i imao 13 asistencija i sedam skokova za 39 minuta na parketu. Efikasniji od njega bili su Dvajt Pauel sa 25 poena i Dorijan Fini-Smit sa 21. Goste je predvodio Ben Meklemor s 20 poena, a istakao se Denis Šreder sa 16 poena i 10 asistencija,

 

Majami je slavio protiv Čikaga 106:101. Dankan Robinson je ubacio sedam trojki od ukupno svojih 23 poena, Kendrik Nan je meč završio s 22 poena, dok su Bam Adebajo i Džimi Batler pored 20 poena svaki, imali i značajan doprinos u razigravanju saigrača. Prvi je zabeležio deset, a drugi osam asistencija.

Na drugoj strani, Kobi Vajt je imao 31 poen, a Nikola Vučević 26 poena, 14 skokova i 6 asistencija. Bikovi pretrpeli 35. poraz u 60 utakmica, ali i dalje imaju šansu da se domognu plej-ofa, dok je Majami u igri za direktan plasman među 16 najboljih.

 

NBA, REZULTATI

Njujork - Toronto 120:103

Milvoki - Filadelfija 132:94

Indijana - Detroit 115:109

Majami - Čikago 106:101

Nju Orleans - San Antonio 108:110

Dalas - L.A. Lejkers 108:93

Juta - Minesota 96:101

Denver - Hjuston 129:116

 


Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

sledeća vest

Izbori 2024

Vesti

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija