• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Izvor: Informer.rs

25.04.2021

09:51

NESTVARNO! Samo Jokić ovo može da uradi! Preko celog terena... Ceo svet o ovome priča! /VIDEO/

NBA

NESTVARNO! Samo Jokić ovo može da uradi! Preko celog terena... Ceo svet o ovome priča! /VIDEO/

Podeli vest

Nikola Jokić opet je izdominirao i predvodio Denver do pobede protuv Hjustona (129:116)

Nikola Jokić je meč završio sa 24 poena, 8 skokova,i 12 asistencija, malo mu je nedostajalo do tripl-dabla.

Još jednom je potvrdio kandidaturu za titulu najkorisnijeg košarkaša NBA lige. Srbin je u centru pažnje bio i zbog neverovatne asistencije, mada nas je navikao da na parketu radi nemoguće. 

Posle slobodnog bacanja rivala, Jokić je uzeo loptu da izvede aut, bacio je preko celog terena i tamo pronašao Pi Džej Dozijea. Tek da kažemo da je na satu u tom trenutku preostalo 0,9 sekundi do kraja poluvremena.

Sjajno dodavanje došlo je do njegovog saigrača, ovaj je poentirao sa lakoćom.

 

 


Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

sledeća vest

Izbori 2024

Vesti

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija