• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Izvor: Informer.rs

02.05.2021

13:07

HRISTOS VASKRSE! Nikola Jokić čestitao svima veliki praznik!

NBA

HRISTOS VASKRSE! Nikola Jokić čestitao svima veliki praznik!

Podeli vest

Nikola Jokić, as Denvera i reprezentativac Srbije, čestitao je Vaskrs svima koji slave

Jokić je u pobedi nad LA Klipersima rezultatom 110:104 za 33 minuta na terenu ostvario dabl-dabl i postigao 30 poena, zabeležio 14 skokova i sedam asistencija.

Posle meča tokom konferencije za medije, Jokić je čestitao Vaskrs pravoslavnim vernicima. 

- Za početak čestitao bih srpskim gledaocima Uskrs. Hristos Vaskrse! Da ga lepo provedu kako treba -  rekao je Nikola Jokić.

 

- Super utakmica za nas. Ceo meč su nekako bili tu, ali smo u trećoj i četvrtoj četvrtini otišli na 10 razlike. Mislim da je klupa bila sjajna danas, imali su ozbiljnu energiju. Kada je +/- kategorija u pitanju, Ostin Rivers je imao 22, svi ostali sa klupe su bili u plusu.

Denver je pogađao odlučujuće šuteve i ostvario važnu pobedu koja će im mnogo značiti pred plej-of.

- Na kraju je bilo gusto, ali ne toliko, jer smo mi pogađali neke šuteve i završili šest razlike za nas. Najvažnije je da smo pobedili, sada smo treći, pa ćemo videti šta će biti - zaključio je Jokić.


Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

sledeća vest

Izbori 2024

Vesti

Nedelja sećanja na žrtve u Ribnikaru i Malom Orašju: Od 7. do 10. maja biće organizovane brojne aktivnosti
Društvo

Nedelja sećanja na žrtve u Ribnikaru i Malom Orašju: Od 7. do 10. maja biće organizovane brojne aktivnosti

Radna grupa za uspostavljanje Memorijalnog centra u znak sećanja na žrtve masovnog ubistva u Oglednoj osnovnoj školi "Vladislav Ribnikar" u Beogradu, koja je formirana Odlukom Vlade Republike Srbije, predložila je na četvrtoj sednici da sve škole u Srbiji organizuju Nedelju sećanja i zajedništva u periodu od 7. do 10. maja 2024. godine, saopštilo je Ministarstvo prosvete.

19.04.2024

16:43

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija