• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Izvor: Informer.rs

03.05.2021

23:33

NEĆU DA ČUJEM DA JE JOKIĆ MVP! Bivši NBA šampion PLJUVAO Srbina!

NBA

NEĆU DA ČUJEM DA JE JOKIĆ MVP! Bivši NBA šampion PLJUVAO Srbina!

Podeli vest

Ne smiruju se strasti oko novog MVP-a u NBA ligi, a rasprava o tome da li Nikola Jokić zaslužuje tu nagradu ulazi u završnu fazu

Srpski centar je podelio svet, većina igrača smatra da je apsolutno zaslužio nagradu, što pokazuju i brojke, dok određeni broj bivših igrača još uvek ne gleda na Jokića kao na najboljeg igrača čiteve sezone. 

Jedan od njih je i Kendrik Perkins koji sumnja u Jokićeve kvalitete i ne želi da čuje da je on MVP. 

Foto: tanjug/AP Photo/Mark J. Terrill

- Slušajte, moram da se oglasim o ovom pitanju MVP-a. Ceo vikend samo slušam da je Jokić jasan favorit da osvoji MVP nagradu. A to nije tačno! - rekao je Perkins i nastavio. 

- Džoel Embid je i dalje u trci, Janis je tu, još uvek je tu Stef Kari, kao i momci poput Džulijusa Rendla. Ali slušajte, Kris Pol bi trebalo da bude jasan favorit! Ima istu organizaciju u istoj je poziciji, pravi iste rezultate. A zašto to kažem? Finiks Sansi nisu bili u plejofu od 2010. godine. Kris Pol je otišao tamo i ne samo da ih je doterao do plejofa nego imaju i najbolji učinak u NBA. Poslednji put kada su bili najbolji tim u ligi njihov igrač je bio MVP. Ime mu je Stiv Neš i igra pleja - naveo je on.


Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

sledeća vest

Izbori 2024

Vesti

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija