• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Izvor: Informer.rs

17.05.2021

22:45

JOKIĆ PODELIO SVET! Bosanac nema DILEMU - on mora da bude MVP!

NBA

JOKIĆ PODELIO SVET! Bosanac nema DILEMU - on mora da bude MVP!

Podeli vest

Reprezentativac Bosne i Hercegovine Jusuf Nurkić kandidovao je Jokića za MVP-a ove sezone u NBA ligi

Iako je Nurkićev Portland savladao Nagetse i tako zakazao duel u prvom kolu plej-ofa, snažni centar ističe da je Nikolu Jokića nemoguće čuvati "jedan na jedan" i kandidovao ga za MVP-a. 

Poslednjih meseci traju rasprave oko toga da li Jokić zaslužuje da bude najbolji igrač sezone, srpski centar je podelio svet, a suprotstavljene strane se iz dana u dan sve češće sukobljavaju!

Foto: tanjug/AP Photo/Steve Dykes

- Što se tiče čuvanja Jokića, potrebno je da se uključi ceo tim, nije odbrana rad samo jednog čoveka. Uopšte se ne bih ljutio ako Jokić dobije MVP nagradu, čak mislim da je zaslužio. Ima sjajnu sezonu i sjajan sistem oko njega. Mislim da ima nerealne brojeve i da mora da bude MVP. Zaslužio je - rekao je Nurkić.

Dok su nosili obojica isti dres imali su više vremena za druženje, ali različiti klubovi nisu ih omeli u tome da ostanu u kontaktu.

Foto: printscreen

- Mislim da imamo sjajan odnos. Mislim da nikada naši odnosi nisu zahladeli, jedino što je kovid situacija malo sve usporila, ali se čujemo. Još otkako sam bio u Denveru - otkrio je igrač Portlanda.


Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

sledeća vest

Izbori 2024

Vesti

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija

Kragujevački opštinari dali krv!
Humanitarna akcija

Kragujevački opštinari dali krv!

Zaposleni u Gradskoj upravi Kragujevac danas su, u organizaciji Samostalnog sindikata GU organizovali prvu od dve godišnje akcije dobrovoljnog davalaštva krvi za potrebe Banke krvi Univerzitetskog kliničkog centra u ovom gradu.

26.04.2024

12:17