• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Izvor: Informer.rs

09.06.2021

07:29

TRENUTAK ZA ISTORIJU! NIJE TREPNUO! Pogledajte šta je Jokić uradio kada su mu rekli da je MVP! /VIDEO/

printscreen

NBA

TRENUTAK ZA ISTORIJU! NIJE TREPNUO! Pogledajte šta je Jokić uradio kada su mu rekli da je MVP! /VIDEO/

Podeli vest

Košarkaš Denvera Nikola Jokić proglašen je za najkorisnijeg igrača NBA lige

Jokić je postao prvi Srbin sa MVP nagradom u NBA, ali i prvi MVP Denvera, prvi MVP centar posle Šeka 2000. godine.

Vest da je osvojio najprestižnije moguće individualno priznanje, srpskog centra je zatekla u hotelu sa saigračima pred meč serije polufinala Zapada sa Finiks Sansima.

Nije bilo euforije, emocija...Jokić je skormno kao i uvek proslavio veliko priznanje. Aplauz nije izostao, ovacije i pokliči saigrača. 

Komesar NBA lige Adam Silver prekinuo je timski sastanak Zlatnog grumenja, izvinio se treneru Majku Melounu, a onda se obratio Nikoli i saopštio mi lepu vest.

Jokić je posle proglašenja, ustao i održao kratak govor pred saigračima, skromno, u svom stilu.

- Velika mi je čast. Ovo je i za vas momci, bez vas ne bih mogao - rekao je Jokić saigračima.

 

 

 

Srpski as je nagrađen za neverovatne tokom čitave sezone i apsolutno zasluženo poneo nagradu za najboljeg, ispred ozbiljne konkurencije:  Stefa Karija i Janisa Adetokunba.

 

Bonus video

 


Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

sledeća vest

Izbori 2024

Bora Solunac udario na Đilasa, Ponoša i Miloša Francuza: Teško će objasniti kako to da su uslovi u Beogradu loši, a u Srbiji dobri!
Izbori 2024

Bora Solunac udario na Đilasa, Ponoša i Miloša Francuza: Teško će objasniti kako to da su uslovi u Beogradu loši, a u Srbiji dobri!

Borislav Novaković iz Narodnog pokreta Srbije, poznatiji kao Bora Solunac, rekao je da su sva tri zahteva koja je opozicija imala ispunjena i istakao da će Miloš Jovanović, Zdravko Ponoš i Dragan Đilas teško odbraniti narodu to što u Beogradu bojkotuju izbore jer kažu da ne postoje dobri izborni uslovi, dok u Srbiji izlaze na lokalne izbore.

25.04.2024

09:51

Vesti

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija