• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Izvor: Informer.rs

09.06.2021

09:19

DŽOKER UĆUTKAO PLJUVAČE! Loš je, ne može da skoči, mršav je... Ponižavali su ga, ali ko se zadnji smeje... /FOTO/

printscreen

NBA

DŽOKER UĆUTKAO PLJUVAČE! Loš je, ne može da skoči, mršav je... Ponižavali su ga, ali ko se zadnji smeje... /FOTO/

Podeli vest

Nikola Jokić je MVP NBA lige, prvi je u istoriji koji je to uspeo iz drugog kruga drafta, treći je Evropljanin koji je najkorisniji igrač najjačeg takmičenja sveta, a jedini Srbin

Nikad do sada Denver Nagetsi nisu imali MVP, pa nije potrebno isticati koliko navijačima ekipe iz Kolorada znači ovo Jokićevo priznanje.

Kada je izabran kao 41. na draftu pre šest godina niko nije tada verovao da će "bucko" iz Srbije postati najbolji na svetu.

Šta je sve morao Nikola da trpi tokom minulih godina? Kritikovali su ga, prozivali, čak i ponekad ponižavali...Ali, on kao da se zainatio da svima pokaže ko je Nikola Jokić.

Pričao je samo na terenu i tom magijom ućutkao sve kritičare. Na sve što je prošao Nikola Jokić od dolaska u NBA, na kritike i sumnje, podsetio je njegov trener Majk Meloun. Fantastičnom majicom.

Pred kamerama se trener Denvera pojavio u majici na kojoj su ispisani razni pogrdni epiteti koje je Jokić morao da trpi. "Previše je mršav. Ne može da skoči. Onaj mali iz Denvera. Loš je u odbrani. Tek 41. pik na draftu. Ima spora stopala. Loše se ponaša. Nije ni za ol-star...

Hvala im! Inspirisali su Jokića da bude bolji, najbolji! A treneru svaka čast!

 

 

 

 

Na leđima Jokić u već prepoznatljivom “Džoker“ odelu. Uz natips MVP. I to "ko se zadnji smeje“.

 

 

 


Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

sledeća vest

Izbori 2024

Nastavljeni razgovori vlasti i opozicije o izbornim uslovima!
Izbori 2024

Nastavljeni razgovori vlasti i opozicije o izbornim uslovima!

U Skupštini Srbije nešto posle 13.00 časova počeo je sastanak predsednice Skupštine Srbije Ane Brnabić sa predstavnicima poslaničkih grupa, političkih stranaka nacionalnih manjina i udruženja, radi konsultacija oko obrazovanja radnih grupa za unapređenje izbornog procesa i uvid, kontrolu i reviziju Jedinstvenog biračkog spiska.

26.04.2024

14:13

Vesti

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija

Kragujevački opštinari dali krv!
Humanitarna akcija

Kragujevački opštinari dali krv!

Zaposleni u Gradskoj upravi Kragujevac danas su, u organizaciji Samostalnog sindikata GU organizovali prvu od dve godišnje akcije dobrovoljnog davalaštva krvi za potrebe Banke krvi Univerzitetskog kliničkog centra u ovom gradu.

26.04.2024

12:17