• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Izvor: Informer.rs

19.07.2021

23:18

SRBIJA ĆE IMATI PREDSTAVNIKE NA NBA DRAFTU! Petrušev bi mogao u SPARSE!

NBA

SRBIJA ĆE IMATI PREDSTAVNIKE NA NBA DRAFTU! Petrušev bi mogao u SPARSE!

Podeli vest

Dvojica košarkaša Mega Basketa izlaze na ovogodišnji NBA draft

Kako "tradicija" nalaže, Mega Basket će na NBA draftu imati svoje predstavnike, a ovoga puta čak dvojicu! Vest da će na draft izaći Filip Petrušev i Nikola Mišković potvrdio je prvi čovek kluba Miško Ražnatović. 

Foto: Starsportphoto

Ovogodišnji draft zakazan je za noć između 29. i 30. jula, a mnogi NBA klubovi ozbiljno su zagrizli za Filipa Petruševa. Centar Mege je prošle sezone bio najbolji igrač ABA lige, sa prosekom 23,6 poena uz 7,6 skokova po utakmici.

Sa druge strane, Mišković nije oduševio igrama u regionalnoj ligi te čudi što će svoju sreću okršati ove godine. Uz to, od drafta su odustali Malkom Kazalon, Boris Tišma, Karlo Matković, Marko Nakić i Aleksander Balčerovski.

Foto: Starsportphoto©

Po pisanju "Sportingnews-a" Petrušev je projektovan za 41. pika druge runde što znači da bi mogao u San Antonio Sparse, a u NBA ligi ga prede sa Čeningom Frajom. 

Kejd Kaningem je glavni favorit za prvog pika i očekuje se da pleja Oklahoma Stejt Univerziteta biraju Detroit Pistonsi. Drugi na listi je Džejlen Grin, šuter iz "G lige" je na radaru Hjuston Roketsa, dok Ivana Moblija žele Klivlend Kevalirsi. 


Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

sledeća vest

Izbori 2024

Vesti

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija