• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Izvor: Informer.rs

06.08.2021

19:31

EVO KOLIKO ĆE BJELICA ZARAĐIVATI U NOVOM KLUBU! PAPRENI minimalac!

Starsportphoto

NBA

EVO KOLIKO ĆE BJELICA ZARAĐIVATI U NOVOM KLUBU! PAPRENI minimalac!

Podeli vest

Srpski reprezentativac Nemanja Bjelica je bio slobodan igrač od rastanka sa Majamijem ovog leta, pominjale su se mogućnosti da se vrati u Evropu, čak i u Crvenu zvezdu, ali će još najmanje jednu sezonu biti deo najboljeg klupskog takmičenja na planeti

Srpski košarkaš Nemanja Bjelica će u Golden Stejt Voriorsima narednoj sezoni zarađivati 2.100.000 evra (tačnije 2,089,448). To je minimalan ugovor za igrača

Bjelica ima 33 godine, a u NBA karijeri je do sada nosio dres Minesote, Sakramenta i Majamija prošle sezone. U Golden Stejt gde će deliti svlačionicu sa jednim od najboljih trojkaša u istoriji, Stefom Karijem, a prethodno je nosio dresove Treiškirhen Lajonsa, Crvene zvezde, Baskonije i Fenerbahčea.

Foto: Starsportphoto

 

Bjelicin novi klub je pored njega  doveo još nekoliko slobodnih igrača, među kojima je najzvučniji vremešni as Andre Igudala, koji je takođe stavio paraf na jednogodišnu saradnju. Igudala će za godinu dana zaraditi 2.600.000 dolara.

Foto: Starsportphoto

 

Legenda Golden Stejta je Igudala, čiji je dres nosio između 2013. i 2019. godine, osvojio tri NBA prstena i bio proglašen za MVP-a finala 2015. godine. Prošle sezone je zajedno igrao sa Bjelicom u Majamiju.


Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

sledeća vest

Izbori 2024

Vesti

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija