• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Izvor: Informer.rs

27.03.2022

08:48

JOKIĆ KRVARIO IZ OKA, NIJE ZA ONE SA SLABIJIM STOMAKOM! Srbina su brutalno pretukli! (FOTO)

Tanjug/AP

NBA

JOKIĆ KRVARIO IZ OKA, NIJE ZA ONE SA SLABIJIM STOMAKOM! Srbina su brutalno pretukli! (FOTO)

Podeli vest

Nikola Jokić je maestralnom MVP partijom vodio Denver do trijumfa protiv Oklahome (113:197)

Nikola Jokić je proveo 35 minuta na parketu, i upisao isto toliko poena (13/15 iz igre, 9/10 slobodna bacanja). Dodao je 12 skokova, osam asistencija i po dve ukradene i bloka.

Ovaj dabl-dabl mu je bio 60. u sezoni. Imao je i naš as nekoliko spektakularnih poteza, a nije na odmet pomenuti da je veći deo meča krvario iz desnog oka.

Jokić krvario iz oka

Medicinski tim Denvera imao je pune ruke posla u saniranju te povrede u pauzama utakmice. U jednom trenutku morao je i na klupu, a na tajmautima i između četvrtina medicinski tim Denvera se konstatno brinuo da ga osposobi da izađe na teren.

Posle meča je rekao da je u redu. Trener Denvera je imao  teoriju o tome zašto je i u ovoj situacii srpski centar dominirao.

I ranije je dosta krvario

- Mislim da je u redu. Dobio je nekoliko udaraca u glavu večeras i posekao se. Kad vidite njegovu stariju braću, mislim da je i ranije krvario dosta i sigurno se navikao da igra u takvim uslovima. Jako je teško zaustaviti ga - našalio se Majk Meloun.

 

 

Denver je uspeo posle dosta muka u finišu da slomi Oklahomu. Nije izgledalo da će biti drame posebno jer je Denver imao 12 poena prednost na startu poslednjih 12 minuta.

Oklahoma se nije predavala. Mlada ekipa Tandera je u jednom momentu izjednačila, ali to je bio samo znak za Nikolu Jokića da preuzme stvari u svoje ruke i donese trijumf svojoj ekipi.

Pokuševski se preporodio. Iz meča u meč igra sve bolje, što je pokazao i protiv Denvera. Na parketu je proveo 35 minuta. Imao je 17 poena, pet skokova i asistencija.

Bonus video




Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

sledeća vest

Izbori 2024

Vesti

Mađarska otvara nova pristupna poglavlja sa Srbijom! Sijarto: Centralna Evropa i zapadni Balkan mogli bi da budu most između Istoka i Zapada
Politika

Mađarska otvara nova pristupna poglavlja sa Srbijom! Sijarto: Centralna Evropa i zapadni Balkan mogli bi da budu most između Istoka i Zapada

Mađarska će tokom svog predsedavanja Evropskom unijom, koje počinje 1. jula, otvoriti nova poglavlja u pristupnim pregovorima sa Srbijom i voditi međuvladine razgovore sa svih pet kandidata za članstvo Zapadnog Balkana u okviru svojih nastojanja da ubrza proširenje EU u tom regionu, izjavio je danas ministar spoljnih poslova i trgovine Peter Sijarto.

26.06.2024

12:58

TV

Roditelji odgovaraju za nezakonita dela svoje maloletne dece! Nastavnica ranjena u "Ribnikaru" ima pravo na naknadu materijalne štete! (VIDEO)
Live TV

Roditelji odgovaraju za nezakonita dela svoje maloletne dece! Nastavnica ranjena u "Ribnikaru" ima pravo na naknadu materijalne štete! (VIDEO)

Pred Višim sudom u Beogradu, u ponedeljak, održan je parnični postupak protiv tuženih Miljane i Vladimira Kecmanovića, roditelja maloletnog dečaka koji je 3. maja prošle godine počinio masakr u Osnovnoj školi "Vladislav Ribnikar" na Vračaru po tužbi ranjene nastavnice Tatjane Stevanović. Na ovu temu govorili su novinarka Informera Jelena Rafailović i advokat Dragoš Cukavac.

26.06.2024

13:01

JOŠ TV VESTI

Hronika

Kosta K. opet šokira svojim ponašanjem, evo koga prisluškuje!
Hronika

Kosta K. opet šokira svojim ponašanjem, evo koga prisluškuje!

Dečak-ubica, Kosta K. (14) počinio je krvavi pir 3. maja prošle godine u Osnovnoj školi "Vladislav Ribnikar" na Vračaru kada je ubio devetoro učenika i radnika obezbeđenja ove vaspitno-obrazovne ustanove i od tog dana, on se nalazi na Klinici za neurologiju i psihijatriju za decu i omladinu.

25.06.2024

19:51

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija