• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Izvor: Informer.rs

03.04.2022

07:22

DURENT UBACIO REKORD KARIJERE, ali je Bogdanova Atlanta razbila Netse! (VIDEO/FOTO)

Tanjug/AP

NBA

DURENT UBACIO REKORD KARIJERE, ali je Bogdanova Atlanta razbila Netse! (VIDEO/FOTO)

Podeli vest

Košarkaši Atlante nastavili su seriju pobeda

Važan trijumf u borbi za  plej-of Atlanta je upisala protiv Bruklina rezultatom 125:115.

Srpski košarkaš Bogdan Bogdanović nije bio preterano raspoložen, tokom 23 minuta provedena na terenu upisao osam poena uz svih šest promašenih šuteva za tri poena.

Bila je ovo Hoksima peta uzastopna pobeda. Čak ni neverovatni Kevin Durent koji je duel završio sa 55 postignutih poena oborivši rekord karijere, nije uspeo da zaustavi ekipu našeg reprezentativca.

Bruklin je na krilima Durenta uspeo da se vrati u igru u poslednjim minutima duela, međutim usledio je promašaj Irvinga 44 sekunde pre kraja pri rezultatu 108:113 nakon čega je kaznu u vidu trojke isporučio Tre Jang.

Upravo Jang je utakmicu završio kao najefikasniji igrač Hoksa sa 36 poena, a pobedu njegovog tima nije uspeo da spreči ni Kajri Irving koji je brojao do 31.

Foto: Tanjug/AP

 

Košarkaši Filadelfije upisali su 47. pobedu, deklasirali su Šarlot i nastavili trku za prvo mesto na Istoku - 144:114.

Džoel Embid je susret okončao sa 29 poena i 14 skokova, Tobajas Heris ga je pratio sa 23 poena i nastavio sa odličnim izdanjima u poslednje vreme. Tajris Meksi je dodao 19 poena, po 12 su ubacili Džejms Harden (13 asistencija) i Matis Tajbul, dok su dvocifreni sa po 10 bili i Šejk Milton i Džordž Nijang.

U poraženoj ekipi 20 poena Majlsa Bridžisa, 14 je dodao Pi Džej Vašington, 13 Lamelo Bol. Dvocifreni sa po 11 poena i Keli Ubre i Mejson Plamli, dok je 10 ubacio Teri Rozir.

 

Klivlend je savladao Njujork - 119:101.  Darijus Garland je predvodio pobednički sastav sa 24 poena i 13 asistencija, a ispratili su ga Keris Lavert sa 19 poena, kao i Mouzes Braun sa 16 i 13 uhvaćenih lopti. Ajzak Okoro je takođe dodao 16 poena. Kod Niksa 20 poena Obija Topina, 19 je dodao francuski reprezentativac Evan Furnije. Imanuel Kvikli je brojao do 17 uz po sedam skokova i asistencija, dok je 12 ubacio Ar Džej Beret. 

 

NBA LIGA,  REZULTATI

Atlanta - Bruklin 122:115

Čikago - Majami 109:127

Golden Stejt - Juta 111:107

Filadelfija - Šarlot 144:114

Njujork - Klivlend 101:109

Standings provided by SofaScore LiveScore



Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

sledeća vest

Vesti

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija