• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Izvor: Informer.rs

04.04.2022

12:29

JOKIĆ NAPOKON ZADOVOLJAN! Srbin HVALIO saigrače - VOLIM Gordona, Bugi je SJAJAN!

Tanjug/AP

NBA

JOKIĆ NAPOKON ZADOVOLJAN! Srbin HVALIO saigrače - VOLIM Gordona, Bugi je SJAJAN!

Podeli vest

Košarkaši Denver Nagetsa savladali su Los Anđeles Lejkerse sa 129:118, a srpski centar Nikola Jokić imao je svoje veče u "Gradu anđela"

Srpski košarkaš Nikola Jokić predvodio je Denver Nagetse do važne pobede protiv Los Anđeles Lejkersa. Aktuelni MVP ponovo je bio na pragu "tripl-dabl" učinka, a meč je završio sa 38 poena, 18 skokova i šest asistencija. 

- Mislim da je ovo bila veoma važna pobeda za nas. Drago mi je što pobeđujemo. Ako igramo loše i pobeđujemo, to je najvažnija stvar. Ovo je bila timska igra, uradili smo ovo zajedno, ali nadam se da ćemo biti još bolji - rekao je Nikola Jokić. 

Tim iz Kolorada tokom čitavog meča jurio je prednost Los Anđelesa, ali je Nikola Jokić sredinom poslednjeg kvaratala započeo seriju kojom su Nagetsi otišli na +11 i prelomili meč. 

- Igrali smo dobro, a i dobra igra rezervnih igrača sa klupe je tome doprinela. Dobro su igrali i pogađali što je najbitnije. Igrali smo sjajno odbranu i ostvarili prednost od deset razlike - jasan je srpski as. 

Za kraj, aktuelni MVP zahvalio se saigračima na velikoj borbenosti i odličnoj utakmici u Los Anđelesu. 

- Volim da igram sa Gordonom, on je moja velika meta, volim da mu dodajem loptu. Posebno kad napada reket, mislim da je nezaustavljiv na neki način. Bugi (Kazins, prim. aut) je odigrao odlično danas, Bouns (Hajlend) je imao jak ritam. Kolektivno smo pobedili - podvukao je Nikola Jokić. 

Nagetsi su peti na Zapadu sa skorom 47-32. Na dve pobede su od trećeplasiranog Dalasa (49-30), dok imaju pobedu uz meč više od Jute. Do kraja sezone Denver ima još tri utakmice, sve tri kod kuće – redom San Antonio (6. april), Memfis (8. april) i na kraju opet Lejkersi (11. april).


Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

sledeća vest

Izbori 2024

Nastavljeni razgovori vlasti i opozicije o izbornim uslovima!
Izbori 2024

Nastavljeni razgovori vlasti i opozicije o izbornim uslovima!

U Skupštini Srbije nešto posle 13.00 časova počeo je sastanak predsednice Skupštine Srbije Ane Brnabić sa predstavnicima poslaničkih grupa, političkih stranaka nacionalnih manjina i udruženja, radi konsultacija oko obrazovanja radnih grupa za unapređenje izbornog procesa i uvid, kontrolu i reviziju Jedinstvenog biračkog spiska.

26.04.2024

14:13

Vesti

"U minuti žena može da izgubi od 30 do 40 odsto krvi!" Ginekolog otkriva od čega je preminula porodilja u Vranju
Društvo

"U minuti žena može da izgubi od 30 do 40 odsto krvi!" Ginekolog otkriva od čega je preminula porodilja u Vranju

Više javno tužilaštvo u Vranju saopštilo je juče da je obdukcija pokazala da je uzrok smrti porodilje M. A iz okoline Preševa 17. aprila, ruptura materice sa posledičnim iskrvarenjem i da bi se u tom slučaju moglo raditi o krivičnom delu nesavesnog pružanja lekarske pomoći koje se zbog smrtne posledice može kvalifikovati kao teško delo protiv zdravlja ljudi.

26.04.2024

21:04

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija

Kragujevački opštinari dali krv!
Humanitarna akcija

Kragujevački opštinari dali krv!

Zaposleni u Gradskoj upravi Kragujevac danas su, u organizaciji Samostalnog sindikata GU organizovali prvu od dve godišnje akcije dobrovoljnog davalaštva krvi za potrebe Banke krvi Univerzitetskog kliničkog centra u ovom gradu.

26.04.2024

12:17