• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: Beta

26.04.2022

22:07

NBA NE PRAŠTA! Pala drakonska kazna! Mora da plati 15.000 dolara!

USA Today

NBA

NBA NE PRAŠTA! Pala drakonska kazna! Mora da plati 15.000 dolara!

Podeli vest

Trener košarkaša Finiksa Monti Vilijams kažnjen je sa 15.000 dolara, zbog javnog kritikovanja suđenja posle četvrte utakmice prve runde plej-ofa protiv Nju Orleansa, saopštila je danas NBA liga

Košarkaši Nju Orleansa pobedili su na svom terenu Finiks sa 118:103 i tako vratili seriju na početak pošto su izjednačili na 2:2 u prvoj rundi plej-ofa Zapada.

Vilijams je posle te utakmice izjavio da je razlika u dosuđenim slobodnim bacanjima od 42:15 u korist Pelikansa "neverovatna".

- Treneri ne bi trebalo da dolaze za mikrofon i da se osećaju da će im neko odseći glavu ako kažu istinu. Nije da nismo napadali koš... Nadigrali su nas i zaslužili su pobedu, ali ova razlika u slobodnim bacanjima... - rekao je Vilijams.

Ovo je treća kazna od 15.000 dolara koju je NBA liga izrekla u poslednja dva dana, zbog izjava o broju dosuđenih slobodnih bacanja u korist domaćeg tima.

Prethodno su kažnjeni trener Memfisa Tejlor Dženkins i košarkaš Filadelfije Džoel Embid.


Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

sledeća vest

Izbori 2024

Vesti

TV

Šta se krije iza jezivog projekta "Lavanda"? Veštačka inteligencija napravljena zato da ubija! (VIDEO)
Live TV

Šta se krije iza jezivog projekta "Lavanda"? Veštačka inteligencija napravljena zato da ubija! (VIDEO)

Gost "Info dana" bio je analitičar Saša Borojević. On je govorio o tome na koji način su povezani svi ratovi koji se trenutno rasplamsavaju po celom svetu. Evo kakve veze ima Balkan i Srbija sa projektima velikih sila. Uživo u program, putem vajber linka, uključio se i Dževad Galijašević, stručnjak za terorizam koji je komentarisao kompleksne odnose između Amerike i Izraela.

19.04.2024

17:55

JOŠ TV VESTI

Hronika

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija