• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Izvor: Informer.rs

23.06.2022

23:35

ZATIŠJE PRED BURU U KOLORADU! Denver spreman za DRAFT! Jokić ZADOVOLJNO trlja ruke!

Tanjug

NBA

ZATIŠJE PRED BURU U KOLORADU! Denver spreman za DRAFT! Jokić ZADOVOLJNO trlja ruke!

Podeli vest

Po svemu sudeći Denver Nagetsi će biti veoma aktivni tokom draft noći u NBA ligi

Nisu Denver Nagetsi mogli da budu zadovoljni rezultatima tokom prethodne sezone, a glavni uzrok tome je "kratka klupa" kao i mnoštvo povreda. Nikola Jokić bio je lišen pomoći Džamala Marija i Majkla Portera Džuniora, a sve je rezultiralo preranom eliminacijom već u prvom kolu plej-ofa. 

Sa mnogo opreza će Nagetsi morati da uđu u naredni period budući da žele iskorak iduće sezone. Ekipa Majkla Malouna ima resursa da se bori za najveće domete, ali će Nikola Jokić morati da dobije "pojačanja" kako bi to bilo izvodljivo na terenu. Izvesno je da se Marej i Porter Džunior uskoro vraćaju na parket, no, u Koloradu su svesni da to neće biti dovoljno. 

Iz tog razloga Denver će biti veoma aktivan tokom predstojeće draft noći u NBA ligi. Nagetsi imaju prava na 21. i 30. pika prve runde, kako trentno stoje stvari. Ipak, sve to bi moglo da se promeni ubrzo budući da je veliki broj ekipa raspoložen da menja svoje pikove za igrače. Među njima su Portal i Sakramento koji će birati pre Denvera. 

Da će biti burno tokom noći u Koloradu potvrđuje i slika sa društvenih mreža i opis "Zatišje pred buru". Američki novinari su tokom dana plasirali vest da bi se Denver odrekao Montea Morisa kako bi dobili još jednog pika u ranoj fazi prve runde. 

Bilo kako bilo, nema sumnje da je pred Kalvinom Butom i njegovim saradnicima izuzetno težak period. Uprava želi ozbiljnu ekipu za sledeću sezonu, a na draftu će biti veliki broj interesantnih igrača koji bi mogli da pomognu Jokiću i drugarima u napadu na prsten!


Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

sledeća vest

Izbori 2024

Vesti

TV

Šta se krije iza jezivog projekta "Lavanda"? Veštačka inteligencija napravljena zato da ubija! (VIDEO)
Live TV

Šta se krije iza jezivog projekta "Lavanda"? Veštačka inteligencija napravljena zato da ubija! (VIDEO)

Gost "Info dana" bio je analitičar Saša Borojević. On je govorio o tome na koji način su povezani svi ratovi koji se trenutno rasplamsavaju po celom svetu. Evo kakve veze ima Balkan i Srbija sa projektima velikih sila. Uživo u program, putem vajber linka, uključio se i Dževad Galijašević, stručnjak za terorizam koji je komentarisao kompleksne odnose između Amerike i Izraela.

19.04.2024

17:55

JOŠ TV VESTI

Hronika

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija