• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: Informer.rs

03.10.2022

22:27

JOVIĆ JE DOŠAO SA PRAVIM STAVOM! Svi u Majamiju oduševljeni Srbinom!

Printscren twiter

NBA

JOVIĆ JE DOŠAO SA PRAVIM STAVOM! Svi u Majamiju oduševljeni Srbinom!

Podeli vest

Srpski košarkaš Nikola Jović oduševio je trenersko osoblje i igrače Majamija pred početak nove sezone

Naš mladi košarkaš Nikola Jović je 2022. godine draftovan sa 27. pozicije prve runde NBA drafta od strane Majami Hita.

On se sjajno pokazao u letnjoj sezoni, a po komentarima čini se da njegovo vreme tek dolazi.

Legenda  Hita Judonis Haslem  poslao mu je snažnu poruku.

- Pokazao je da može da postigne koš iz bilo koje pozicije na parketu. Šutira sa obe ruke, radnik je, vredan momak. Fali mu samo iskustvo, stiče ga iz dana u dan. Takve stvari idu vremenom. Radi sa nama, svaki dan žestoko trenira, nadmeće se. Navikava se na fizikalije koje su potrebne za NBA ligu. Sve pomenute stvari su potrebne za razvitak - smatra Haslem.

Slično je rekao i trener Hita, Erik Spolstra.

- Volimo kako razmišlja i kako se ponaša. Došao je u Majami sa pravim stavom, pozitivnim. Spreman je da radi. Trenutno se posvetio radu na svom telu, uči sve što je potrebno da bude deo tima. Za sada se odlično snašao. Ne želim u ovom momentu da ocenjujem bilo šta. Pokušavamo da mu pomognemo da se oseća komforno i da stekne rutinu - rekao je Spolstra.


Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

sledeća vest

Izbori 2024

Vesti

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija