• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Izvor: Informer.rs

14.10.2022

09:40

POKUŠEVSKI SOLIDAN, ALI ŠUT UŽASAN! Tanderi savladali Sparse!

USA Today

NBA

POKUŠEVSKI SOLIDAN, ALI ŠUT UŽASAN! Tanderi savladali Sparse!

Podeli vest

Košarkaši Oklahoma siti Tandera savladali su San Atonio Sparse sa 118:112 u pripremnoj utakmici pred start Evrolige

Veliku borbu od prvog do poslednjeg minuta vodili su Oklahoma siti Tanderi i San Antonio Sparsi, ali je u dramatičnom finišu domaća ekipa bila bolja i zabeležila novu pobedu tokom priprema za novu sezonu NBA lige - 118:112. 

Srpski košarkaš Aleksej Pokuševski ponovo je dobio šansu za dokazivanje, a njegov sinoćni učinak bio je daleko slabiji od očekivanog. As Tandera je ubacio svega osam poena, dodao šest skokova i jednu asistenciju, a posebno slab je bio u šutu za tri poena. 

Foto: USA Today

Pokuševski je utakmicu završio bez pogođene trojke iz pet pokušaja, zbog čega je u finišu meča bio vidno frustriran i nezadovoljan. Ipak, njegova ekipa je uspela na krilima Vilijamsa i Džoša Gidija da stigne do važnog trijumfa. 

Što se tiče izabranika Grega Popoviča, najefikasniji je bio Džošua Primo sa 23 poena i 4 asistencije, 19 je imao Keldon Džonson, 18 Devin Vasel, 11 Dag Mekdermot, a 8 Jakob Peltl uz 10 skokova.


Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

sledeća vest

Izbori 2024

Vesti

Sve više posledica kovida: Korona uništava plodnost muškaraca
Društvo

Sve više posledica kovida: Korona uništava plodnost muškaraca

Muška neplodnost iznosi od 20 do 50 odsto, a kako je izjavila profesor dr Olivera Džatić Smiljković, načelnik Odeljenja steriliteta u Ginekološko akušerskoj klinici "Narodni front", na nalaz spermograma, odnosno neplodnost kod jačeg pola dosta utiču i virusne infekcije, što je posebno primećeno tokom epidemije korona virusa.

26.04.2024

09:37

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija