• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Izvor: Informer.rs

30.10.2022

07:28

SRBI SE NISU PROSLAVILI! Jović dobio samo minut, 4 poena Pokuševskog u pobedi Oklahome! (VIDEO)

Tanjug/AP

NBA

SRBI SE NISU PROSLAVILI! Jović dobio samo minut, 4 poena Pokuševskog u pobedi Oklahome! (VIDEO)

Podeli vest

Od srpskih predstavnika noćas su na NBA terenu bili Nikola Jović i Aleksej Pokuševski

Nikola Jović je u porazu Majamija od Sakramenta 119:113 igrao tek minut i ostao bez učinka. Tajler Hiro je utakmicu završio sa 34 poena, Adebajo je dodao 23, a Lauri 15 poena.

Hertera je bio najefikasniji sa 27 poena uz 7/8 za tri, imao je u šest asistencija, uz tri skoka. Mari je pobedi doprineo sa 22 poena, dok je Dearon Foks uz 17 poena dodao 13 skokova i pet dodavanja. Sabonis je skupio 18 poena, a statistici je dodao i sedam uhvaćenih i tri podeljene lopte.

Aleksej Pokuševski je bio u igri 24 minuta u pobedi Oklahome u gostima kod Dalasa 117:111. Meč je završio sa 4 poena, 4 skoka i 3 asistencije, iz igre je šutirao 2/6, za tri 0/2, imao je i dve rampe i dve izgubljene lopte.

Oklahomu je do nove velike pobede vodio Šaj Gildžes Aleksander sa 38 poena i devt asistencija, Luguenc Dort je bio drugi najbolji strelac gostiju sa 16 poena.

Luka Dončić došao je do tripl-dabl učinka - 31 poena, 16 skokova i 10 asistencija. Takođe, svih šest pokuašaja za tri je promašio Slovenac, iz igre je gađao 8/23. 

Milvoki je slavio protiv Atlante kod kuće 123:115. Janis Adetokumbo i Džru Holidej meč su završili sa po 34 poena, dok je najbolji na drugoj strani bio Tre Jang sa 42 poena. Bogdan Bogdanović i dalje čeka zeleno svetlo da se vrati na teren.

NBA LIGA, REZULTATI

Majami - Sakramento 113:119
Šarlot - Golden Stejt 120:113
Bruklin - Indijana 116:125
Čikago - Filadelfija 109:114
Dalas - Oklahoma 111:117
Milvoki - Atlanta 123:115
Juta - Memfis 124:123

 

Standings provided by Sofascore

 

Bonus video




Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

sledeća vest

Izbori 2024

Bora Solunac udario na Đilasa, Ponoša i Miloša Francuza: Teško će objasniti kako to da su uslovi u Beogradu loši, a u Srbiji dobri!
Izbori 2024

Bora Solunac udario na Đilasa, Ponoša i Miloša Francuza: Teško će objasniti kako to da su uslovi u Beogradu loši, a u Srbiji dobri!

Borislav Novaković iz Narodnog pokreta Srbije, poznatiji kao Bora Solunac, rekao je da su sva tri zahteva koja je opozicija imala ispunjena i istakao da će Miloš Jovanović, Zdravko Ponoš i Dragan Đilas teško odbraniti narodu to što u Beogradu bojkotuju izbore jer kažu da ne postoje dobri izborni uslovi, dok u Srbiji izlaze na lokalne izbore.

25.04.2024

09:51

Vesti

Obeležen Međunarodni dan devojčica u IKT!
Politika

Obeležen Međunarodni dan devojčica u IKT!

Narodna Skupština Republike Srbije, Ministarstvo informisanja i telekomunikacija, Udruženje poslovnih žena Srbije i Program Ujedinjenih nacija za razvoj, svečano su obeležili Međunarodni dan devojčica u sektoru informaciono-komunikacionih tehnologija, u Domu Narodne skupštine Republike Srbije.

25.04.2024

16:35

Srpska lista: Od dolaska Kurtija na vlast zabeleženo 500 napada na Srbe!
Politika

Srpska lista: Od dolaska Kurtija na vlast zabeleženo 500 napada na Srbe!

Napad i pljačka Petra Kostića (20) pre dve noći u centru Kosovske Mitrovice nedaleko od glavnog gradskog šetališta, vrtića i osnovne škole od strane grupe Albanaca je 500. etnički motivisan napad od dolaska na vlast Aljbina Kurtija što je i najbolja slika i prilika njegovog odnosa prema Srbima i svemu što je srpsko, saopštila je danas Srpska lista.

25.04.2024

16:34

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija