• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Izvor: Informer.rs

29.11.2022

06:29

SUROVI NIKOLA JOKIĆ! Srbin "izrešetao" Hjuston, na dve asistencije od "tripl-dabla" (VIDEO)

Tanjug/AP

NBA

SUROVI NIKOLA JOKIĆ! Srbin "izrešetao" Hjuston, na dve asistencije od "tripl-dabla" (VIDEO)

Podeli vest

Nikola Jokić briljira, a Denver niže pobede, pao je Hjuston na domaćem terenu rezultatom 129:113

Opet je srpski centar vodio svoj tim do trijumfa. Jokić je meč okončao sa 32 poena, 12 skokova i osam asistencija. Sve to za samo 27 minuta na parketu. Šteta, samo dve asistencije su ga delile od tripl-dabla.

Imao je sjajnu podršku u Džamalu Mareju. Kanadski košarkaš postigao je samo poen manje od srpskog centra (31). U redovima Hjustona najefikasniji bio je Alperen Šengun sa 18 poena i sedam skokova. Boban Marjanović je zabeležio tri poena i jedan skok za šest minuta u dresu Hjustona.

Foto: Tanjug/AP

 

Posle lošeg početka Denver se probudio, tokom drugog perioda igre držao sve u svojim rumaka i na odmor otišao sa dva poena prednosti (70-68). Tokom treće deonice Nagetsi su prelomili meč. Dominirali su Jokić i Marej, pa je Denver pobegao na 15 poena prednosti, a Roketsi do kraja nisu usoeli da se vrate u meč. 

 

Izabranici Majka Melouna za petama su Finiks Sansima koji se nalaze na prvoj poziciji zapadne konferencije i imaju poraz manje.

Foto: Tanjug/AP

 

Kevin Durent je sa 45 poena vodio Bruklin do pobede protiv Orlanda 109:102, dok je Kristpas Porzingis u duelu sa Minesotom brojao do 41, rekord karijere. Pomogao je Vašingtonu da prekine niz od tri poraza - 142:127. 

NBA LIGA, REZULTATI

Filadelfija – Atlanta 104:101

Vašington – Minesota 142:127

Boston – Šarlot 140:105

Bruklin – Orlando 109:102

Toronto – Klivlend 100:88

Nju Orleans – Oklahoma 105:101

Denver – Hjuston 129:113

Juta – Čikago 107:114

Sakremento – Finiks 117:122

 

Standings provided by Sofascore

 

Bonus video




Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

sledeća vest

Izbori 2024

Vesti

Analiza publiciste Nikole Milovančeva ogolila pravu istinu: Vojvođanin poštuje svog suseda i njegovu veru!
Politika

Analiza publiciste Nikole Milovančeva ogolila pravu istinu: Vojvođanin poštuje svog suseda i njegovu veru!

Veliki deo javnosti su iznenadili objavljeni dubrovački istupi Dinka Gruhonjića, vanrednog profesora novosadskog univerziteta, koji su odisali neskrivenom mržnjom prema državi u kojoj se, došavši iz druge sredine, našao i nalazi svoje uhljebljenije, kao i patološkom mržnjom prema većinskom narodu u toj državi, i prema Srpskoj Pravoslavnoj Crkvi. Možda toga iznenađenja ne bi bilo, da je naša javnost, na neke ranije izjave istog kreatora (ili zvučnika?), reagovala oštrije i kazala: dosta je sada, prešao si meru, ako ti ne valja ovde – put pod noge, tamo odakle si došao ili bilo gde drugde!

19.03.2024

09:45

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija

Fiona i Šrek stigli u Svilajnac! Ko su ovi ljudi?
Svetski karneval u Srbiji

Fiona i Šrek stigli u Svilajnac! Ko su ovi ljudi?

Jedan narodni običaj postao je u Svilajncu atrakcija čak i deo turističke ponude. O tradicionalnom Pokladnom maskenbalu još se tamo priča, a oni koji su na društvenim mrežama videli defile stotine ljudi i dece u živopisnim kostimima, pitaju se da li su snimici zaista iz Srbije....

18.03.2024

16:59