• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Izvor: Informer.rs

14.11.2022

07:27

AMERIKA PRIČA O JOKIĆEVIM POTEZIMA! Pogledajte kako je Srbin razbio Čikago! (VIDEO)

Tanjug/AP

NBA

AMERIKA PRIČA O JOKIĆEVIM POTEZIMA! Pogledajte kako je Srbin razbio Čikago! (VIDEO)

Podeli vest

Nikola Jokić odigrao je poenterski skroman meč, ali je Denver bez problema pobedio Čikago u gostima sa 126:103

Srpski centar Nikola Jokić je u ubedljivom trijumfu Nagetsa u Čikagu igrao oko 28 minuta, imao osam poena, ali čak 14 asistencija i šest skokova.

Međutim, svet je oduševio briljantnim asistencijama.Nikola je samo u toku prvog poluvremena zabeležio 12 asistencija i tada je Denver pobegao na "+20".

Ovo je šesti put da srpski centar beleži 10+ asistencija. U svih šest mečeva Denver je stizao do pobede. 

- Nikola je imao čak 14 asistencija za 28 minuta... To je kao šala. Uz to je izgubio samo dve lopte. Znači, na sedam asistencija izgubio je po jednu loptu. To je ono što pravi njega ne samo dobrim, već i sjajnim igračem -  rekao je Majk Meloun, trener Denvera posle pete pobede svog tima u poslednjih šest utakmica.

 

 

 

 

 

 

Što se tiče ostalih igrača Denvera, Majkl Porter je ubacio 31 poena, od toga čak šest trojki iz devet pokušaja, Džamal Mari je postigao 23 poena, dok su dvocifreni učinak imali i Aron Gordon sa 13, Brus Braun sa 12 i Kentavijus Kendal Poup sa 10 poena.

Denver je na tabeli Zapadne konferencije trenutno na pobedu manje od lidera Jute (10-5), uz poraz manje od Džezera.

 

Bonsu video




Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

sledeća vest

Izbori 2024

Vesti

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija