• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Izvor: Informer.rs

28.01.2023

10:12

AMERI NE VERUJU! ON NIJE IMAO POJMA! Jokić u svom fazonu o izboru za startera u Ol-star meču!

USA Today

NBA

AMERI NE VERUJU! ON NIJE IMAO POJMA! Jokić u svom fazonu o izboru za startera u Ol-star meču!

Podeli vest

Košarkaš Denvera Nikola Jokić nije bio preterano oduševljen kada je saznao da je izabran među startere za "Ol-star" meč.

Tačnije, nije bio ni svestan toga jer je u tim trenucima bio na hipodromu.

- Bio sam na hipodromu, tako da nisam ni obratio pažnju da budem iskren - rekao je Jokić nakon treninga u petak "Denver postu".

Jokić će tako u Solt Lejk Sitiju započeti treću po redu "Ol-star" utakmicu, a kako ističe Majk Singer, novinar pomenutog lista, Jokić je naposletku priznao da je čast biti među najboljim igračima.

- Recimo da je to specijalno društvo - rekao je Jokić više u nadi da će to zadovoljiti predstavnike medija, nego što je uzbuđen.

Foto: tanjug/ap

Njegov trener Majk Meloun je uprkos tome istrajan u nameri da srpski centar ne počne zdravo za gotovo da shvata svoje uspehe. Stoga mu je i poslao poruku u kojoj ga je podsetio na to.

- Nadam se da shvataš koliko je ovo važno, činjenicu da su navijači širom sveta prepoznali tvoju veličinu - istakao je Meloun.

Međutim, nije da su samo navijači ti koji su još jednom pokazali koliko cene Jokića. Aktuelni MVP je dobio 220 glasova, koliko i Janis Adetokumbo – više od bilo koga u ligi.


Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

sledeća vest

Izbori 2024

Vesti

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija