• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Izvor: Informer.rs

04.02.2023

09:05

KUVA U MVP TRCI! Jokić GRABI ka HET-TRIKU, Kamerunac mu DIŠE za vrat! Evo kolika je sada RAZLIKA! Napravljen je PRESEK GLASOVA!

NBA

KUVA U MVP TRCI! Jokić GRABI ka HET-TRIKU, Kamerunac mu DIŠE za vrat! Evo kolika je sada RAZLIKA! Napravljen je PRESEK GLASOVA!

Podeli vest

Srpski centar Nikola Jokić na dobrom je putu da osvoji treći uzastopni MVP trofej namenjen najboljem igraču NBA lige

Prva zvezda Denvera suvereno vlada na listi favorita, ali ga u stopu prati Džoel Embid.

Prema najnovijim informacijama, najveća zvezda Filadelfije je sve bliža da ugrozi Somborca.

Napretku u trci sigurno da mu je pomogla partija u pobedi Filadelfije upravo nad Nagetsima, a Embid je potom proglašen i igračem meseca Istočne konferencije.

Nikola prethodne noći nije igrao, za razliku od Kamerunca koji je dao 33 poena San Antoniju, a nova utakmica Srbina očekuje već večeras, kada će imati prilike da ponovo uveća razliku na listi i da pred novi presek stanja bude siguran.

Embid je, međutim, odlučan da ove godine dođe do prestižnog priznanja, koje mu je izmaklo prethodnih sezona.




Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

sledeća vest

Izbori 2024

Vesti

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija