• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Izvor: Informer.rs

12.02.2023

09:34

DOBRO, BRATE, DOBRO... Amerikanac uči srpski zbog Jokića! (VIDEO)

NBA

DOBRO, BRATE, DOBRO... Amerikanac uči srpski zbog Jokića! (VIDEO)

Podeli vest

Majk Meloun, trener Denver Nagetsa, toliko obožava Nikolu Jokića, da je zbog njega počeo da uči srpski jezik

U noći između subote i nedelje, košarkaši Denver Nagetsa savladali su na gostovanju Šarlot Hornets 119:105.

Briljirao je Nikola Jokić. As Denvera je ponovo upisao tripl-dabl, dvadeseti u sezoni! Reprezentativac Srbije je ostvario učinak od 30 poena, 16 skokova i 10 asistencija.  Posle meča, u slačionici Denvera, čestitao je srpskom centru i trener Meloun i to na srpskom jeziku.

- Dobro, brate, dobro - rekao je Meloun srpskom centru.

 

 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Denver Nuggets (@nuggets)

 

 

Amerikanac je pre nekoliko dana pričao o tome zašto voli Srbina.

- Jednostavno ga mnogo volim i toliko je skroman, ljudi ga cene kao osobu ne samo kao košarkaša iako ga mnogi samo tako i vide, ne mogu da zavire iza zavese. On je sajajan, zabavan, azgrlio me juče u avionu i to mi je mnogo značilo. Nedostajao mi je on, sav taj uspeh, slava, MVP i novac ga nije promenilo. To je retkost - rekao je Meloun.

Foto: Tanjug/AP

 

Jokić je nadomak nove MVP nagrade, treću sezonu zaredom. Sada ima više tripl-dablova u sezoni nego u prethodne dve gde je bio MVP. Imao je 19 prošle sezone, a pretprošle se zaustavio na 16. Postao je peti igrač u istoriji koji je došao do 20 i više tripl-dabl učinaka u sezoni.


Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

sledeća vest

Vesti

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija