• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Izvor: Informer.rs

19.02.2023

08:34

JOKIĆ ŠOKIRAO AMERIKANCE! Srbin je totalni hit! Telefon mu je potreban samo zbog konja, umalo slomio mikrofon...  (VIDEO)

printscreen

NBA

JOKIĆ ŠOKIRAO AMERIKANCE! Srbin je totalni hit! Telefon mu je potreban samo zbog konja, umalo slomio mikrofon... (VIDEO)

Podeli vest

As Denvera i reprezentacije Srbije Nikola Jokić opet je zabezeknuo Amerikance, kaže da neće koristiti telefon kada završi karijeru.

Malo je onih koji veruju, ali Nikolu Jokića ne možete da pronađete na društvenim mrežama, ne želi da bude u centru pažnje, totalno odudara od svih NBA asova, a i telefon koristi samo da bi se čudo sa najmilijima i zbog konjskih trka.

- Moj cilj je da ne koristim telefon kada završim karijeru - ostavio je Jokić sve bez teksta tokom Ol-star vikenda i dodao:

- Mislim da mogu bez toga. Samo mi je potreban Youtube da gledam konjske trke - dodao je Nikola, koji često ima problem sa mikrofonom. Sad se malo našalio sa novinarima, pa je umalo slomio jedan i sve nasmejao. 

Foto: Tanjug/AP

 

Ne moramo ni da ga pitamo, svim je jasno koji je Nikoli najgori deo profesionalne karijere.

- Mediji  i slava - rekao je Jokić, što je svima jasno, jer mu je razgovor sa novinarima kao najgora kazna.

Pitali su ga Amerikanci koga bi poveo sa sobom da preživi ako dođe apokalipsa. Posle malo dužeg razmišljanja, Nikola je rekao:

- Vlatka Čančara! On mi je  pre svega jedan od mojih najboljih prijatelja. I možda Arona Gordona, koristili bismo njegovu snagu da nešto nosi, ako treba da uhvatimo neku životinju da pojedemo, ili tako nešto. 

Sa Jokićem u Solt Lejk Sitiju je i njegova porodica, supruga i ćerkica Ognjena.

 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Denver Nuggets (@nuggets)

 


Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

sledeća vest

Izbori 2024

Nastavljeni razgovori vlasti i opozicije o izbornim uslovima!
Izbori 2024

Nastavljeni razgovori vlasti i opozicije o izbornim uslovima!

U Skupštini Srbije nešto posle 13.00 časova počeo je sastanak predsednice Skupštine Srbije Ane Brnabić sa predstavnicima poslaničkih grupa, političkih stranaka nacionalnih manjina i udruženja, radi konsultacija oko obrazovanja radnih grupa za unapređenje izbornog procesa i uvid, kontrolu i reviziju Jedinstvenog biračkog spiska.

26.04.2024

14:13

Vesti

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija

Kragujevački opštinari dali krv!
Humanitarna akcija

Kragujevački opštinari dali krv!

Zaposleni u Gradskoj upravi Kragujevac danas su, u organizaciji Samostalnog sindikata GU organizovali prvu od dve godišnje akcije dobrovoljnog davalaštva krvi za potrebe Banke krvi Univerzitetskog kliničkog centra u ovom gradu.

26.04.2024

12:17