• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Izvor: Informer.rs

28.02.2023

07:42

MAJAMI PROTIV EMBIDA PREKINUO CRNI NIZ, Boston pao u Medisonu! (VIDEO)

Tanjug/AP

NBA

MAJAMI PROTIV EMBIDA PREKINUO CRNI NIZ, Boston pao u Medisonu! (VIDEO)

Podeli vest

Filadelfija je na domaćem terenu izgubila od Majamija rezultatom 101:99 u noći između ponedeljka i utorka

Majami je tokom najvećeg toka meča bio u vođstvu,  ali su Siksersi uspeli potpuno da se vrate u meč i čak dođu i do kratke prednosti u završnici.  Batler je bacanjem 8,8 sekundi pre kraja postavio konačan rezultat meča, mada je Džejms Harden imao napad za pobedu, ali je promašio šut za tri poena i tako postao dragičar svoje ekipe.

Foto: Tanjug/AP

 

Džoel Embid je meč završio sa 27 poena i 12 skokova, dok je Tajris Maksi postigao 23, a Harden 20 poena.

Majami je do pobede Džimi Batler sa 23 poena, 11 skokova i devet asistencija. Hit je tako prekinuo niz od četiri vezana poraza.

 

 

 

Klasik svetske košarke između Njujork Niksa i Boston Seltiksa okončan je velikim slavljem domaćina u Medison Skver Gardenu - 109:104.

Najveće zasluge za to idu na račun fantastičnog dvojca, koji Kvikli-Rendl koji je ubacio po 23 poena u koš Seltiksa, a značajan doprinos slavlju domaćina dao je i Džejlen Branson sa 17 poena. Kod Bostona najefikasniji je bio Malkom Brogdon sa 22 poena, dok je Markus Smart postigao 19.

 


NBA LIGA 

Utorak

Šarlot - Detroit 117:106
Filadelfija - Majami 99:101
Njujork - Boston 109:94
Nju Orleans - Orlando 93:101

 

 


Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

sledeća vest

Vesti

Jadne i bedne manipulacije tajkunskog glasila "Danas"! Pokazali svoje pravo lice, jedini cilj im je da svakodnevnim lažima ocrne Vučića!
Politika

Jadne i bedne manipulacije tajkunskog glasila "Danas"! Pokazali svoje pravo lice, jedini cilj im je da svakodnevnim lažima ocrne Vučića!

U svom najnovijem izdanju, tajkunski list "Danas" pokazao je svoje pravo lice, čak i na naizgled benignoj temi. U naslovnoj priči, koja se prvobitno činila neutralnom, uredništvo je odlučilo da doda malo "sočnosti" - najpre su izbacili jednu rečenicu, a zatim su pokušali da manipulištu s podnaslovima u kojima se spominju "ljudska prava", "demokratija" i "autojkratija".

28.10.2024

07:49

TV

Hronika

JOŠ Hronika VESTI

Planeta

Tramp pokreće totalni rat protiv ovih?! Kada pobedi, spremio je žestoku osvetu: Evo šta su mu uradili u samom finišu kampanje!
REPUBLIKANCI BESNI

Tramp pokreće totalni rat protiv ovih?! Kada pobedi, spremio je žestoku osvetu: Evo šta su mu uradili u samom finišu kampanje!

Ako Donald Tramp postane novi predsednik Sjedinjenih Američkih Država, on će pokrenuti „totalni rat“ protiv britanskog premijera Kira Starmera zbog navodnog mešanja Laburističke partije u američke izbore u korist potpredsednice Kamale Haris, prenosi Dejli mejl pozivajući se na neimenovane izvore iz Konzervativne partije.

28.10.2024

07:10

Zabava

Magazin

JOŠ Magazin VESTI

Džet set

Srbija