• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Izvor: Informer.rs

16.03.2023

20:34

BOMBA! BOGDANOVIĆ POTPISAO NOVI UGOVOR! Srbin ostaje u HOKSIMA i zaradiće 68 MILIONA!

Tanjug/AP

NBA

BOMBA! BOGDANOVIĆ POTPISAO NOVI UGOVOR! Srbin ostaje u HOKSIMA i zaradiće 68 MILIONA!

Podeli vest

Srpski reprezentativac Bogdan Bogdanović dogovorio je novi ugovor sa Atlantom.

Šuškalo se poslednjih nedelja da bi Bogdan Bogdanović na leto mogao da napusti Atlantu i pronađe novi NBA angažman. Ipak, do toga neće doći budući da "ESPN" prenosi da je srpski reprezentativac postigao dogovor sa Hoksima te da će uskoro staviti paraf na novi ugovor! 

Poznati NBA insajder Adrijan Vojnarovski javlja da je Bogdan Bogdanović dogovorio saradnju vredu 68.000.000 dolara! Biće to ugovor na još četiri sezone po kojima će srpski košarkaš godišnje inkasirati 17 miliona! 

Dakle, Bogdanović je pristao na nešto manji ugovor kako bi ostao u Atlanti. Po važećem, srpski košarkaš prima 18 miliona, imao je sjajni šuter opciju automatskog produžetka saradnje, ali nije želeo to da iskoristi već je dogovorio novi četvorogodišnji ugovor. 

Foto: Tanjug/AP

Ove sezone Bogdanović igra nešto slabije nego prethodnih godina, a posledica toga je operacija kolena koja ga je odvojila od parketa na više meseci. Zbog povrede propustio je i Evropsko prvenstvu u Pragu i Berlinu. 

Bogdanović se na teren vratio sredinom decembra i od tada je odigrao 43 utakmice na kojima prosečno beleži 14,1 poen, uz 40 odsto za tri. 


Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

sledeća vest

Izbori 2024

Vesti

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

SAZNAJEMO! Uhapšen Sergej Trifunović
Hronika

SAZNAJEMO! Uhapšen Sergej Trifunović

Inspektori Četvrtog odeljenja beogradske policije priveli su večeras glumca i političkog aktivistu Sergeja Trifunovića i to nakon što su kod njega našli nekoliko grama opojne droge, nezvanično saznaje Informer!

18.04.2024

21:36

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija