• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Izvor: Informer.rs

16.04.2023

11:38

KAKO ZAUSTAVITI SRBINA? Igrači Minesote na mukama, njima će Jokić priredili pakao!

printscreen

NBA

KAKO ZAUSTAVITI SRBINA? Igrači Minesote na mukama, njima će Jokić priredili pakao!

Podeli vest

U plej-ofu NBA lige košarkaši Denvera igraju protiv Minesote, a trener Nagetsa Majk Meloun zna ko bi mogao da čuva Nikolu Jokića.

Dve ekipe se sastaju u prvoj rundi plej-ofa, a prvi meč je na programu u ponedeljak od 04.30 časova po srednjeevropskom vremenu.

Jasno je da će dvostruku uzastopni MVP NBA lige Nikola Jokić biti najveći problem košarkašima Minesote. Ako budu želeli šansu za trijumf, moraće prvo Srbina da zaustave. Tačnije, da pokušaju da ga zaustave.

Foto: Tanjug/AP

 

Meloun je se pred utakmicu osvrnuo na ključne igrače i njihove glavne karakteristike.

- Njihov "x" faktor je Kajl Anderson. Njegov IQ, nesebičnost, sposobnos da učini druge boljim i mogućnost da brani sve pozicije... Mislim da će on biti veoma važan deo ove serije -  rekao je Meloun.

Foto: Tanjug/AP

 

Novinari su ga potom pitali da li očekuje da upravo Anderson čuva Jokića.

- Više ćemo znati posle prve utakmice. Iznenadil su sve kada su stavili Aleksandra-Vokera da čuva svog rođaka. Mislim da je odradio sjajan posao. Ako se budu držali toga, da ga stave na Džamala Mareja, onda Kajl ulazi sa klupe. Tako da ili Rudi Gober ili Ket Tauns čuvaju Jokića od starta. Ali, u nekom trenutku tokom utakmice će Kajl čuvati Nikolu - zaključio je Meloun.


Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

sledeća vest

Izbori 2024

Vesti

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Danka Ilić ubijena je pre tačno mesec dana, a ovo je detaljna rekonstrukcija stravičnog zločina: Devojčica ubijena na par metara od kuće
Hronika

Danka Ilić ubijena je pre tačno mesec dana, a ovo je detaljna rekonstrukcija stravičnog zločina: Devojčica ubijena na par metara od kuće

Danka Ilić (2) nestala je 26. marta u Banjskom polju kod Bora, u dvorištu porodične kuće svoje majke Ivane Ilić, dok se igrala sa starijim bratom. Prema rečima majke, sin je zatražio vodu, pa je ona otišla do automobila, ali kada se vratila Danka više nije bila tamo. Nažalost, potraga za devojčicom za kojom je tragala cela Srbija, ali i Evropa, završena je na tragičan način.

25.04.2024

20:46

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija