• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Izvor: Informer.rs

17.05.2023

08:11

DENVER OBJAVIO ŠOKANTAN SNIMAK! Svi gledaju u Nikoline ruke, ovo nije normalno!  (VIDEO)

printscreen

NBA

DENVER OBJAVIO ŠOKANTAN SNIMAK! Svi gledaju u Nikoline ruke, ovo nije normalno! (VIDEO)

Podeli vest

Denver Nagetsi su pobedom 131:126 protiv LA Lejkersa otvorili finale Zapada, a Nikola Jokić je utakmicu okončao sa tripl-dablom, ali i modricama i ogrobotinama po rukama.

Nagetsi su vodili i 20 razlike, a na kraju ih je u drami, pošto su se Lejkersi vratili u život,  spasio Nikola Jokić, koji je protiv Lebrona Džajmesa odigrao utakmicu za istoriju. 

Nikola je nastavio da radi isto što je i protiv Minesote i Finiksa, u prvom meču protiv Lejkersa podigrao je nestvaran meč. Srbin je u 9. minutu meča došao do svog 10. skoka i uz pet asistencija i dve blokade, postao prvi igrač u poslednjih 25 godina kome je to pošlo za rukom u bilo kojoj četvrtini - uključujući i regularnu sezonu i plej-of.Prvo poluvreme je završio sa neverovatnih 19 poena, 16 skokova i sedam asistencija. Na kraju je zabeležio  novi tripl-dabl pošto je ubacio 34 poena, 21 skok i 14 asistencija. Izluđivao je igrače Lejkersa, koji su na sve načine pokupali da ga zaustave, a videli smo to na kraju utakmice. 

Nagetsi su objavili video koji je sve šokirao! Košarkaši Lejkersa su ga propisno “oplavili”. Završio je Jokić meč sa modricama i ogrobotinama po rukama, ali to nije pomoglo  "jezerdžijama". Vide se na rukama rane od modrica, udaraca...​  Vodi Nikola godinama žestoke borbe sa rivalima, pa ovo nije prvi put da ima ožiljke i posekotine. Jasno je svima da Srbina tokom meča tuče ko stigne, a sudije se prave da ništa ne vide.

 

 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by NBA (@nba)

 

Znali smo da će se vratiti u jednom trenutku. Težak tim, a pobeda sa jedan ili 20 razlike u ovo doba godine, nema razlike. Pobeda je pobeda. Imali smo uspone i padove. U prvom poluvremenu smo kontrolisali igru. Kontrolisali smo sve. Tempo igre, odbranu, skok. A u drugom smo sve to izgubili. Lejkersi su zaista dobra ekipa, a mi smo u drugom poluvremenu izgubili ono što nas je krasilo u prvom. Izgubili smo prisebnost koju smo imali - rekao je Jokić posle pobede.

Foto: Tanjug/AP

 

Pored Nikole Jokića, u ekipi Denvera 31 poen je dodao Džamal Marej, dok je 21 ubacio Koldvel-Poup. Majkl Porter je meč okončao sa 15 poena i 10 skokova, dok je Eron Gordon sakupio 12 poena i tri skoka.

U poraženoj ekipi brutalan meč odigrao je Entoni Dejvis koji je ostvario dabl-dabl sa 40 poena i deset skokova. Lebron je bio na korak tripl-dabla sa 26 poena, 12 skokova i devet asistencija, a 23 poena dodao je Ostin Rivs.

Sledeći susret je na programu u četvratak na petak od 02.30 posle ponoći, a Denver je ponovo domaćin.


Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

komentari
sledeća vest

Izbori 2024

Vesti

TV

Pravoslavci i muslimani u savezu protiv NATO-a! U bliskoj budućnosti BRIKS će postati dominantna organizacija!
Live TV

Pravoslavci i muslimani u savezu protiv NATO-a! U bliskoj budućnosti BRIKS će postati dominantna organizacija!

Geopolitički svet je sve uzburkaniji. Verovatno Srbija treba da bude veličine Gaze da bi bila dovoljno mala. U svetu ima mnogo prekombinovanja. Dešava se nešto što će prave rezultate dati tek za pet godina. O domaćoj politici, ali i o poseti Blinkena Bliskom Istoku govorili su u "Info večeri" Nebojša Obrknežev iz Ruske stranke i Jovana Stojković iz pokreta Živim za Srbiju.

27.04.2024

22:35

JOŠ TV VESTI

Hronika

Planeta

(VIDEO) Ovaj snimak je razgnevio celu Rusiju! Kako je Ukrajina uspela ovo?! Dron zbrisao milionski supermoderni sistem!
NEVEROVATNO

(VIDEO) Ovaj snimak je razgnevio celu Rusiju! Kako je Ukrajina uspela ovo?! Dron zbrisao milionski supermoderni sistem!

Prema tvrdnjama ukrajinske vojske, u napadu njihovih snaga uništen je skupoceni sistem ruske vojne opreme. Ukrajinska vojno-obaveštajna agencija GUR objavila je u subotu video snimak za koji tvrde da prikazuje udar pripadnika Obaveštajne službe odbrane Ukrajine (DIU) i 15. odvojene artiljerijsko-izviđačke brigade Black Forest kako gađaju ruski radarski sistem 48Y6 K-1 Podljot, a na snimku je uhvaćen i dramatičan trenutak eksplozije.

27.04.2024

20:40

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija