• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Izvor: Informer.rs

08.11.2023

08:25

Srbin nastavlja sa selidbom! Petrušev više nije u NBA ligi

EPAIMAGES

NBA

Srbin nastavlja sa selidbom! Petrušev više nije u NBA ligi

Podeli vest

Filip Petrušev sigurno ovako nije zamišljao početak NBA karijere, Iz Filadelfije je preko Los Anđelesa trejdovan u Sakramento, a sada će morati u Razvojnu ligu.

Kingsi su potvrdili da će reprezentativac Srbije igrati za Stokton Kingse, filijalu tima iz Sakramenta.

U veliki trejd Džejmsa Hardena između Filaldeflije i Los Anđeles Klipersa uključen bio i nekadašnji košarkaš Crvene zvezde. Ali,  Klipersi su bili usputna stanica za Petruševa, koji je odmah bio prosleđen u Sakramento.

Ni to nije stigao da procesuira, a već je prosleđen dalje. Sakramento ga je, kako ne bi sedeo na klupi, poslao u filijalu Stokton Kingse, koji se takmiče u Razvojnoj ligi, preneo je Džejms Hem, košarkaški novinar. Pitanje je da li sada Petrušev planira da ostane u Razvojnoj ligi ili da se bori za povratak u Evropu. Spekulisalo se ranije da bi mogao nazad u Evropu posle svega što mu se izdešavalo, ali njegov agent Miodrag Ražnatović je otvoreno istakao da se Evropa u ovom momentu ne razmatra. 

 

Nekadašnji košarkaš Mege i Crvene zvezde odigrao je samo tri minuta za Seventisikserse od početka sezone, a u franšizu iz Pensilvanije stigao je sredinom jula kada je potpisao delimično garantovan ugovor od 1.120.000 dolara za ovu sezonu. Za narednu je negarantovan na 1.891.000 dolara.


Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

sledeća vest

Izbori 2024

Vesti

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija